Antena Căutare

Elev din Dolj, filmat când este bătut cu pumnii și cu picioarele! Imagini cu puternic impact emoțional | VIDEO

sScene violente, filmate cu telefonul mobil! Un băiat din Braloșița (județul Dolj) a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de un alt tânăr! Imaginile au ajuns pe internet și au devenit imediat virale, stârnind revolta printre internauți.

Elev din Dolj, filmat când este bătut cu pumnii și cu picioarele! Imagini cu puternic impact emoțional | VIDEO
Un băiat a fost bătut de un coleg de școală, în Dolj

În filmare se vede cum un băiat aflat pe bicicletă este oprit de către un grup de tineri de aceeași vârstă. Intimidat, acesta își cere scuze, dar nu trec câteva secunde și băiatul este luat la bătaie cu pumnii și cu picioarele, cel mai probabil din cauza unui conflict mai vechi.

"În satul Sfircea, com. Braloştiţa, bullyingul a cãpãtat o altã formã! Aşa cum se observã , deşi unul dintre copii cere indurare, îi este totuşi aplicatã o lecţie pentru cã a greşit în trecut! Câţiva elevi de liceu, fac un adevãrat spectacol în plinã stradã şi recurg la violenţe verbale şi fizice.Ca spectacolul sã prindã formã, aceştia se şi filmeazã (...)”, este descrierea ce a însoțit clipul video postat de cei de la Avizier Filiași, pe pagina de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp de la publicarea clipului pe internet, cei de la Inspectoratul Școlar s-au autosesizat și au luat legătură cu Poliția și cu directorul școlii unde învață băieții în cauză.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în legătură cu altercația în care sunt implicați mai mulți tineri, vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Poliției orașului Filiași s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În prezent sunt efectuate cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercație", au anunţat cei de la Poliția din Dolj.

Sursa: Avizier Filiasi (Facebook)

Dolj: Poliţia s-a autosesizat după ce un băiat de 14 ani a fost agresat de un altul de 15 ani. Imaginile au fost publica... Înscrieri la clasa zero în anul școlar 2020-2021. Ministerul Educației a publicat calendarul și actele necesare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x