Antena Căutare

„Nu se pot mânca!” Biscuiții integrali din școli, cei care au înlocuit clasicul corn, ajung la gunoi, zi de zi

Implementarea noului program prin care copiii primesc în şcoli biscuiţi în locul vechiului corn, a dus la apariţia unei situaţii neprevăzute! Elevii mai multor şcoli din Piatra-Neamţ primesc nişte biscuiţi al căror gust este atât de neplăcut, încât copiii refuză să-i mănânce.

Implementarea noului program prin care copiii primesc în şcoli biscuiţi în locul vechiului corn, a dus la apariţia unei situaţii neprevăzute! Elevii mai multor şcoli din Piatra-Neamţ primesc nişte biscuiţi al căror gust este atât de neplăcut, încât copiii refuză să-i mănânce. Autorităţile nu au cum să rezolve această problemă, pentru că legea le leagă de mâini şi de picioare.

Directorii şcolilor din Piatra Neamţ au semnalat Consiliului Judeţean acesată problemă. Mai exact faptul că nu elevii nu se ating de biscuiții integrali oferiți. Însă nimeni nu a reclamat faptul că ar fi expiraţi sau că nu întrunesc condiţiile impuse de lege.

„Nu se pot mânca! Uitaţi, este mâncarea din ziua de azi care nu a luat-o nimeni”, spune învățătoarea unei școli din Piatra Neamț.

Atâta timp cât nu există sesizări privind calitatea produsului, autorităţile nu au cum să înlocuiască biscuiţii cu gust de carton cu alt produs care să fie pe placul elevilor.

Trei bârne putrezite şi un perete din lemn mai mult prăbuşit- așa a ajuns casa lui Constantin Brâncuși. „Ne vom spăla ru... Ajutor imens pentru polițiști și militari! Cum își vor putea cumpăra locuințe cu credit, cu bani de la stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x