Antena Căutare

Emotiile unui supravietuitor: Pilotul ranit in tragedia aviatica de la Craiova, sarbatorit in spital

Declaratii emotionante vin de pe un pat al Spitalului Militar, acolo unde se afla pilotul ranit in tragedia aviatica de la Craiova, care, miercuri, a implinit 36 de ani.

Potrivit unui comunicat al MApN, starea de sanatate a pilotului Mihail-Relu Ioana este buna, pacientul fiind stabil hemodinamic si respirator. Pilotul militar este in continuare atent monitorizat de comisia pluridisciplinara alcatuita din medici ai Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila".

La sfarsitul lunii august, un avion IAR 99 Soim, apartinand Centrului de Cercetari si Incercari in Zbor Craiova s-a prabusit, la aproximativ un minut de la decolare, la 500 de metri Nord de pista. La impactul cu solul aparatul a luat foc. Pilotul, aflat pe locul din fata al avionului, comandor Aurelian Cojocaru, a decedat din cauza leziunilor suferite la impactul cu solul, iar celalalt pilot, locotenent-comandorul Mihail-Relu Ioana, care se afla pe locul din spate, a reusit sa se catapulteze.

Locotenent-comandorul Mihail-Relu Ioana este instructor si pilot de incercare, are peste 700 de ore de zbor pe acest tip de aeronava, este casatorit si are un copil.

SOCANT! Bebelus abandonat intr-o punga de plastic, pe marginea unui parau... Oradea: Targ de job-uri pentru femeile de etnie roma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x