Antena Căutare

Epidemie de rubeola la Buzau. Aproximativ 500 de cazuri de rubeola au fost confirmate

Numarul cazurilor de rubeola continua sa creasca la nivelul intregii tari. Situatia cea mai ingrijoratoare se inregistreaza la Buzau, acolo unde aproape 500 de cazuri de rubeola au fost confirmate, in ultimele saptamani, la elevi din 43 de unitati de invatamant.

Cele mai multe cazuri au fost inregistrate la Colegiul National "Mihai Eminescu" - 104 - si la Seminarul Teologic - 75, unde a fost declarat deja focar de boala, informeaza Mediafax.


Potrivit directorului Directiei de Sanatate Publica Buzau, medicul Venera Acsinte, 481 de cazuri de rubeola s-au inregistrat in ultimele saptamani in judetul Buzau.

Conform sursei citate, alte scoli din Buzau in care elevii au fost diagnosticati cu rubeola sunt Colegiul Economic, Liceul "Al. Marghiloman" sau Liceul numarul 2, in total aceasta boala fiind confirmata la elevi din 43 de unitati de invatamant - 27 de licee si 16 scoli generale.

Admiterea la facultate se va realiza doar prin examen sau pe baza mediei de la BAC... Slatina: Medicii acuzati de moartea unui copil in 2010, trimisi in judecata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x