Evaluare Națională 2019 Matematică - Elev din București, eliminat de la examen

 

Evaluare Națională 2019 Matematică. Un elev din București a fost eliminat azi de la examen deoarece a intrat în sală cu telefonul mobil.

Evaluarea Națională 2019 la Matematică s-a încheiat, însă nu fără evenimente deosebite. Un elev a din București a fost eliminat de la examen deoarece acesta a încălcat regulamentul  examenului de Capacitate, care interzice accesul în sală cu telefoane mobile, căști audio sau orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare ce permite conectarea la internet, la rețele de socializare și care ar putea fi folosite pentru comunicare cu alți candidați sau cu exteriorul.

Spre comparație, la proba de Limba română s-a înregistrat o premieră în Capitală, din 2011 ș până încoace, și anume, niciun elev nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

ISMB (Inspectoratul Școlar al Municipiului București) a anunțat că la examenul de Matematică susținut astăzi, 20 iunie 2019, au fost prezenți 13.761 de elevi, din cei 13.933 înscriși la examen în Capitală.

Vineri, 21 iunie 2019, are loc proba la Limba și Literatura Maternă.

Primele rezultate la Evaluare Națională vor fi afișate pe a1.ro și pe evaluare.edu.ro, pe data de 25 iunie 2019. Rezultatele finale, după contestații, se vor afișa pe data de 29 iunie.

Vezi aici subiecte la Evaluare Națională la Matematică și barem de corectare.

sursa: edupedu.ro.

sursa foto: stiribotosani.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI