Antena Căutare

EXCLUSIV. Mai multi angajati CFR, hoti "profesionisti" de fier vechi

Hotii de fier vechi nu sunt singurii pe care-ar trebui "sa-i pomenim" pe drumul lung cu trenul, catre Constanta. Ca sa faca un ban in plus, chiar si angajatii CFR fura sine de cale ferata.

EXCLUSIV. Mai multi angajati CFR, hoti "profesionisti" de fier vechi
| Intact Images

O operatiune ca in filmele americane a avut loc in gara din Baneasa, iar autorii ar fi chiar angajatii companiei CFR, dornici sa-si rotunjeasca veniturile. Bine pusi la punct cu tot ce misca in gara, acestia actionau la ore bine stabilite si foloseau unelte profesionale pentru a taia sinele.

Iar profitul este unul foarte bun, daca ne gandim ca o singura sina de 15 metri cantareste o tona si jumatate, iar un kilogram de fier costa 1.3 lei. Dintr-un foc, la o singura sina, hotii angajati castigau aproape doua mii de lei. Iar de furat, s-au furat sine cu sutele.

Asta poate explica si faptul ca un drum din Bucuresti la Constanta cu trenul dureaza aproape o jumatate de zi, chiar daca CFR se chinuie de 20 de ani sa scurteze acest timp la numai trei ore.

Politia transporturi ancheteaza toate aceste furturi. Pe cine trag la raspundere insa pentru aceste ilegalitati nu se stie, pentru ca angajatii hoti vin in fiecare zi la serviciu.

Reprezentantii CFR Infrastructura si cei ai Politiei transporturi nu au dorit sa faca niciun comentariu.

foto: Intact Images

UPDATE! Adrian Nastase ar putea scapa de inchisoare! Fostul premier are sanse sa fie eliberat conditionat, pentru buna p... UPDATE! Ancheta penala pentru ucidere din culpa in cazul elevei moarte la Busteni. Profesorii risca inchisoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x