Experții FBI aduc o informație care schimbă cursul anchetei cazului din Caracal: Toate probele sunt distruse

Experții FBI chemați să vină în ajutorul anchetatorilor români în cazul Caracal aduc în discuție un scenariu ultuitor. Singurele probe concrete care ar fi existat la dosar și care ar fi putut să-l incrimineze pe Gheorghe Dincănu mai există. 

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal

Captură video

Concret, oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă și testele care ar fi arătat că aparțin Alexandrei Măceșanu, dar și rămașitele identificare într-o pădure de lângă Caracal, care ar fi tot de natură umană, nu mai reprezintă probe elocvente.

Conform România TV, experții FBI ar susține că probele colectate de procurorii români au fost distruse și nu mai sunt valide. Mai mult, afirmă aceleași surse, întreaga cercetare efectuată de procurorii și criminaliștii români la fața locului a fost făcută de mântuială. În concluzie, ancheta este, astăzi, în aproape același punct în care se afla la început.

Caz Caracal. Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu, o nouă expertiză urmnd să fie făcută în Statele Unite.

Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri