Experții FBI aduc o informație care schimbă cursul anchetei cazului din Caracal: Toate probele sunt distruse

Experții FBI chemați să vină în ajutorul anchetatorilor români în cazul Caracal aduc în discuție un scenariu ultuitor. Singurele probe concrete care ar fi existat la dosar și care ar fi putut să-l incrimineze pe Gheorghe Dincănu mai există. 

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal

Captură video

Concret, oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă și testele care ar fi arătat că aparțin Alexandrei Măceșanu, dar și rămașitele identificare într-o pădure de lângă Caracal, care ar fi tot de natură umană, nu mai reprezintă probe elocvente.

Conform România TV, experții FBI ar susține că probele colectate de procurorii români au fost distruse și nu mai sunt valide. Mai mult, afirmă aceleași surse, întreaga cercetare efectuată de procurorii și criminaliștii români la fața locului a fost făcută de mântuială. În concluzie, ancheta este, astăzi, în aproape același punct în care se afla la început.

Caz Caracal. Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu, o nouă expertiză urmnd să fie făcută în Statele Unite.

Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri