Antena Căutare

Explozie puternică în Hunedoara! Un bărbat a fost găsit mort în propria locuință

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit în urma unei explozii de gaz ce a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni în apartamentul său din municipiul Vulcan, județul Hunedoara. Alte 25 de persoane au reușit să iasă singure din blocul în care a avut loc deflagrația.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit în urma unei explozii de gaz ce a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni în apartamentul său din municipiul Vulcan, județul Hunedoara. Alte 25 de persoane au reușit să iasă singure din blocul în care a avut loc deflagrația.

Mai multe geamuri şi uşi de pe palierul locuinţei au fost distruse de suflul deflagraţiei.

„Imediat după apelul la 112, la locul deflagraţiei s-au deplasat cinci echipaje specializate în prim ajutor şi stingere, cu cinci autospeciale ale Detaşamentului Petroşani. Pompierii au găsit în apartamentul situat la etajul 2, în care s-a produs explozia, un bărbat decedat în vârstă de aproximativ 60 de ani", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

O persoană care a suferit un atac de panică a primit îngrijiri medicale de la pompierii aflaţi la faţa locului şi a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din localitate.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă deflagraţia a dislocat mai multe geamuri şi a deformat uşile de pe etajul unde se afla apartamentul victimei, potrivit Agerpes.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, precum şi o echipă a furnizorului de gaz s-au deplasat la Vulcan pentru a stabili cauzele acumulării de gaz şi dacă este afectată structura de rezistenţă a blocului.

O nouă schimbare pentru mii de elevi! Decizia neașteptată luată de autorități: ”Nicio unitate de învățământ...”... Accident cumplit în Argeș! O mașină s-a ciocnit cu un TIR. Două persoane au murit - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x