Căutare Live

Fata de 13 ani dispărută de acasă a fost găsită, dar refuză să se întoarcă la familia ei din Voineasa. Ce se va întâmpla cu adolescenta 

Adolescenta în vârstă de 13 ani, care a dispărut de acasă duminică seară, din comuna Voineasa, a fost găsită și va beneficia de o măsură de protecție în cadrul unui centru de primire în regim de urgență pentru copii, întrucât nu își dorește să se întoarcă acasă. 

Fata de 13 ani dispărută de acasă a fost găsită, dar refuză să se întoarcă la familia ei din Voineasa. Ce se va întâmpla cu adolescenta

Potrivit şefei DGASPC Olt, Rădiţa Piroşca, un psiholog a avut luni o discuţie cu fata şi aceasta va primi consiliere, însă nu îşi mai doreşte să meargă acasă, din cauza stării conflictuale din familie.

Nou caz de dispariție în Caracal. O fată de 13 ani este dată dispărută! Au fost alertate autoritățile

"Este o stare conflictuală în familie, mama şi cei trei copii au mai primit servicii din partea DGASPC Olt în centrul maternal, în 2016 şi apoi au fost beneficiari şi în centrul pentru victimele violenţei pentru o perioadă de 60 de zile. Am obţinut atunci un ordin de protecţie pentru mamă, de şase luni, am consiliat mama, tatăl a venit la consiliere, pentru că noi propusesem mamei chiar şi separarea, a venit şi tatăl la consiliere, mama cu copiii s-au întors acasă, s-a făcut monitorizarea lunar, timp de şase luni de zile şi nu au mai fost stări conflictuale şi de agresivitate. Am ţinut legătura cu şcoala, pentru copii, dacă ar exista vreun semn şi nu a fost", a spus Rădiţa Piroşca.

Fraţii fetei de 13 ani ar putea ajunge şi ei beneficiari ai unei măsuri de protecţie dacă tatăl nu va avea o conduită potrivită, însă deocamdată procedura de evaluare a familiei este la început.

"Astăzi psihologul a purtat o discuţie cu fetiţa şi a stabilit obiective de intervenţie pentru consiliere psihologică. Vom dispune o măsură de protecţie pentru copil în sistemul rezidenţial. Copilul nu-şi doreşte să se întoarcă în familie. Am dispus evaluarea complexă a familiei, mai sunt doi copii în familie şi din câte am înţeles de la colegii mei, tatăl a refuzat colaborarea cu personalul de asistenţă socială de la primărie. Dacă nu colaborează, atunci mergem pe ordonanţă preşedinţială şi pentru ceilalţi doi copii, pentru că, din punctul nostru de vedere, nu este interesat să aibă o conduită şi atunci să monitorizăm, să facem eventual o consiliere părinte-copil, dar decizia aceasta o vom lua când avem toate datele", a adăugat şefa DGASPC Olt, potrivit Agerpres.

Un nou caz de dispariție! O tânără de 17 ani din Ploiești nu s-a mai întors acasă după școală. Ultima dată a fost văzută într-o stație de autobuz

Duminică seara, sute de persoane, poliţişti, jandarmi, pompieri şi localnici, au desfăşurat acţiuni de căutare a unei fete de 13 ani, din comuna Voineasa, care plecase în cursul zilei de acasă şi nu s-a întors. Ea a fost găsită noaptea la bunicul ei, unde s-ar fi ascuns pentru a nu se întoarce la părinţi.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Deşi vacanţa de Sărbători s-a încheiat pentru cei mai mulţi dintre români, staţiunile de munte sunt în continuare animat...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri