Antena Căutare

Noi detalii șocante! Fata schingiuită de tânărul de 20 de ani din Ploiești a vorbit: "Mi-a spart sticle în cap. M-a pus să ma prostituez ca să-i fac rost de droguri"

Scene greu de imaginat s-au petrecut într-un apartament din Ploieşti. Un tânăr de 20 de ani şi-a terorizat şi bătut cu bestialitate iubita, chiar de ziua ei, când a împlinit 18 ani.

Scene greu de imaginat s-au petrecut într-un apartament din Ploieşti. Un tânăr de 20 de ani şi-a terorizat şi bătut cu bestialitate iubita, a lăsat-o într-o balta de sânge și s-a filmat în timp ce o schinguia, la propriu.

Femeia a fost supusă unor chinuri greu de imaginat, a fost lasată să zacă plină de sânge într-o cadă cu apă. Nu se ştie ce a declanşat acum furia individului, însă amândoi se drogau, iar astfel de episoade erau la ordinea zilei.

Noi detalii șocante! Fata schingiuită de tânărul de 20 de ani din Ploiești a vorbit: "Mi-a spart sticle în cap. M-a pus să ma prostituez ca să-i fac rost de droguri"

Fata a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii spun că rar le-a fost dat să vadă aşa ceva. Bărbatul a fost reţinut, iar judecătorii l-au arestat pentru 30 de zile.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Băiatul de 20 de ani îşi torturează pur şi simplu iubita. Amândoi ar fi fost drogaţi. "M-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă, tot aşa mi-a spart o sticlă", povestește, cu ultimele puteri, tânăra agresată în mod barbar.

A băgat-o în cadă, a pus-o să-i pupe mâinile şi picioarele, că el e şeful, el e stăpânul ei. Mai mult, fata era inconştientă, nu-şi dădea seama ce face.

S-a prostituat pentru a-i face rost de droguri iubitului

Cei doi ar fi locuit împreună, în apartamentul tinerei. Mai mult, ea s-ar fi prostituat ca să facă rost de bani pentru droguri.

Ultima oară, fata, când a venit, era tot aşa, în sevraj, consumase substanţe interzise. Am dus-o la Ojasca şi am internat-o acolo. Bătăile nu sunt o premieră, dar tânăra spune că nu l-a părăsit de frică.

Clipe de teroare! Explozie provocată de o butelie cu gaz, urmată de un incendiu, într-un bloc din Arad. O victimă a ajun... Petiție online. 20.000 de semnături pentru tânara bătută din Ploiești! Imaginile cu ea ghemuită pe un pat, plină de sâng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x