Antena Căutare

Felicitări și mesaje de Rusalii 2023. Cele mai frumoase urări și imagini pentru 4 și 5 iunie

De Rusalii 2023 trimite mesaje și felicitări personalizate celor dragi. Ți-am pregătit urări cu ”La mulți ani” și imagini cu mesaje creștine, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram la sărbătoarea de pe 4 și 5 iunie 2023, de Pogorârea Sfântului Duh.

imagine cu un porumbel alb in jurul caruia stralucesc razele soarelui si text cu felicitari si mesaje de rusalii 2023 Galerie
De Rusalii 2023 trimite mesaje și felicitări personalizate celor dragi. Ți-am pregătit urări cu ”La mulți ani” și imagini cu mesaje creștine, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram. | Shutterstock.com

Rusaliile este o sărbătoare creștină veche, care pică mereu într-o zi de duminică. De Pogorârea Sfântului Duh, oamenii obișnuiesc să împartă, să stea la masă cu familia și să facă urări frumoase cu mesaje creștine.

Unii spun chiar că de Rusalii sunt sărbătoriți cei care poartă numele de Ruxandra sau Roxana, dar și Rusalin, Ruslana sau Rozalia.

Am pregătit pentru tine mai multe felicitări și mesaje cu urări frumoase de ”La mulți ani”, precum și urări creștine pentru cei mai credincioși.

Citește și: Rusalii 2023: Tradiții, obiceiuri și superstiții pe 4 și 5 iunie. Ce nu se face duminică și luni

60 felicitări pentru Rusalii 2023

Pentru a marca cum se cuvinte sărbătoarea de Rusalii 2023, am pregătit pentru tine 60 de felicitări cu mesaje creștine, dar și urări de ”La mulți ani” pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 4 și 5 iunie 2023.

Alege o felicitare colorată pentru a le aduce zâmbetul pe buze prietenilor tăi de pe Whatsapp, Instagram, Facebook sau Messenger.

Citește și: Mesaje de Rusalii 2023. Urări pentru prieteni și familie

Mai multe felicitări de Pogorârea Sfântului Duh sau Rusalii 2023 găsești în galeria foto atașată acestui articol.

Urări de Rusalii pentru cei dragi

Deşi puţini ştiu, de Rusalii sunt sărbătorite femeile care poartă numele de Ruxandra sau Roxana, dar și Rusalin, Ruslana sau Rozalia. În rândurile de mai jos vei găsi o mulțime de mesaje cu urări de Rusalii pentru cei dragi care sunt aniversați astăzi.

Citește și: Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului

Alege un mesaj sau o felicitare cu urare de Rusalii 2023 și adu-le zâmbetul pe buze celor apropiați la sărbătoarea de azi, 4 și 5 iunie:

 • Ești cel mai bun prieten pe care îl poate avea cineva. Îți doresc ca această zi să îți aducă multă bucurie și ca toate visurile să ți se îndeplinească! La mulți ani alături de cei dragi!
 • Puțini oameni au norocul să-și găsească cel mai bun prieten în sora lor, iar eu mă număr printre ei. La mulți ani!
 • Dacă există un lucru în special pe care l-am învățat de la tine, este că trebuie să încerci întotdeauna să oferi tot ce este mai bun din tine. Ești un exemplu de femeie. Să ai o zi minunată!
 • Inimioare, fluturași, zâmbete de îngerași, trandafiri catifelați, baftan viața, bucurii..numai asta îți pot dori.. să ai parte de iubire..să faci tot ce îți dorești să iubești și să trăiesti..să fii bucuroasă în viață, să ai zâmbete pe față. În încheiere îți spun La Mulți Ani și un gând bun!
 • La Mulți Ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!
 • Prietenii vin și pleacă, dar tu ești mereu lângă mine. Te iubesc atât de mult. La mulți ani cu sănătate!
 • Fie ca această zi să te binecuvânteze, să-ți strecoare câte un strop de bunătate, fericire, iubire și speranța în toate realizările tale. La mulți ani de Rusalii 2023!
 • Visurile de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!!!
 • În această zi frumoasă, îți doresc succes în viață. Numai zile zâmbitoare, numai răsărit de soare. Iar din suflet îți doresc sănătate și succes. Să ai parte de iubire, și de multă fericire. Norocul să te însoțească. Viața să ți-o îndrăgească. La mulți ani!
 • Nimic nu se compară cu fericirea pe care am simțit-o atunci când ai apărut în viața noastră și niciodată nu am crezut că vom putea simți atâta iubire. La mulți ani, copilul nostru bun! Te iubim mult!
 • Viața mea nu ar fi la fel de frumoasă fără tine. Golul pe care l-am avut până acum a fost umplut de către tine. La mulți ani!
 • Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer La Mulți Ani!
 • Sub tavan de stele, Și cu bani și fără bani, Într-un miez frumos de noapte, Lumea îți spune La mulți ani!
 • Poate că nu o spun foarte des, dar vreau să știi că apreciez enorm de mult prietenia noastră, iar alături de tine viața mea a devenit mult mai frumoasă și mai palpitantă! Îți doresc multă fericire și dragoste. La Mulți Ani!
 • Chiar dacă viața nu e așa cum o dorești, chiar dacă cei pe care îi iubești te supăra, iartă și uită, zâmbește și bucură-te alături de noi care. Îți dorim astăzi La Mulți Ani, cele mai frumoase gânduri de bine și sănătate.
 • Fie că din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La Mulți Ani !
 • La mulți ani celei fără de care nu mi-aș putea imagina viața. Ești unică!
 • La mulți ani cu drag și dor și îți urăm o viață frumoasă și parfumată ca un buchet de trandafiri!
 • La mulți ani! Mulțumesc că ai fost mereu acolo pentru mine! Te ador!

Mai multe felicitări de Pogorârea Sfântului Duh sau Rusalii 2023 găsești în galeria foto atașată acestui articol.

Citește și: Rețetă de ciorbă cu verdețuri de Rusalii 2023. Ce se mai mănâncă la această sărbătoare

Mesaje creștine de Pogorârea Sf. Duh

Cauți mesaje creștine de Pogorârea Sfântului Duh? Am pregătit pentru tine mai multe urări creștine pentru Rusalii 2023, atât sub forma de mesaje, cât și felicitări.

 • Rusaliile, sărbătoare mare creștină! Să ne găsească în pace pe toți Rusaliile acestea și viitoare și mai ales Duhul Sfânt, a treia ipostază a Lui Dumnezeu, care unește, sfințește și vorbește în toate limbile, mesajul Lui Iisus: iubirea!
 • Binecuvântat să fie Numele Celui Prea Înalt! Și azi oamenii sunt umpluți de Duhul Sfânt, și azi Duhul Sfânt vorbește în limbi omenești și îngerești prin gura oamenilor ce au fost umpluți de El. Cereți Duhul Sfânt de la Dumnezeu, tînjiți după El și El vă va binecuvânta. Fiindcă orice Cuvânt venit de la Dumnezeu nu este lipsit de putere.
 • Puterea Sfântului Duh să ne conducă viața în dreptate și unire cu Domnul nostru Iisus Hristos ! Amin.
 • Sfântul Duh să ne lumineze mintea, sufletul și cugetul! Amin.
 • Veniți toți credincioșii să preaslăvim pogorârea Sfanțului Duh, Cel Care din sânurile Tatălui a purces asupra Apostolilor, acoperind pământul de cunoștință al lui Dumnezeu și învrednicind de harul cel de viață făcător al înfierii și de slava cea de sus pe cei ce aleargă la El intru curățire, sfințind și îndumnezeind pe cei ce strigă: Vino, mangaietorule, Duhule Sfinte și Te sălăsluiește întru noi!
 • Binecuvântat ești, Hristoase, Dumnezeul nostru. Binecuvântat ești, Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce preaînțelepți pe pescari ai arătat, trimițându-le lor Duhul Sfânt; și printr-înșii lumea ai vânat, Iubitorule de oameni, slavă Ție!
 • Împărate ceresc, Mângaietorule, Duhul adevărului, Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindeni ești și toate le plinești, Vistierul bunătăților și Datatorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi și ne curățește pe noi de toată întinaciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre.
 • Cel ce pretutindenea este și pe toate le plinește, Vistierul bunătăților și Dătătorul de viață, să vă sfințească sufletul cu pogorârea Sa și să vă dăruiască bucurii, smerenie în propășire, tărie și răbdare în lupta cu ispitele și luminoasa viețuire creștină!
 • Duhul cel Sfânt din Tatăl purcezător, Lumina și de lumina dătător, cel ce pe păgâni la credință i-a vânat făcându-i să grăiască ca niste iscusiți cuvântători cele dumnezeiești, să vă dăruiască continuă bucurie duhovnicească și mulți ani fericiți în viețuire curată cu sănătate și cu frumoase înfăptuiri!
 • Sfântul Duh să coboare peste voi și să vă aducă multă sănătate și fericire, alături de familie și prieteni!

Mai multe felicitări de Pogorârea Sfântului Duh sau Rusalii 2023 găsești în galeria foto atașată acestui articol.

Ce sărbatorim de Rusalii

De Rusalii 2023 sărbătorim coborârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus Hristos din Nazaret. Acest eveniment a avut loc în ziua rusaliilor evreiești, la 50 de zile de la învierea Mântuitorului.

Această sărbătoare este întotdeauna într-o zi de duminică. Ea se mai numește Pogorârea Sfântului Duh, Coborârea Sfântului Spirit sau Cincizecima. Rusaliile sunt cea mai veche sărbătoare creștină alături de cea a Paștilor.

Dincolo de această sărbătoare creștină, Rusaliile au și o altă semnificație în popor. Rusaliilor sunt considerate Iele, adică ființe malefice, de o frumusețe ieșită din comun, care farmecă bărbații ce sunt atrași de cântecul lor. Află ce tradiții există de Rusalii pe a1.ro.

Rusalii 2023: Tradiții, obiceiuri și superstiții pe 4 și 5 iunie. Ce nu se face duminică și luni... Rusalii 2023. Rugăciunea care trebuie rostită astăzi. Este cea mai puternică rugăciune și îți va îndeplini toate dorințe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Parteneri Urări de Moș Nicolae 2023. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți Urări de Moș Nicolae 2023. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți Catine.ro Au apărut primele imagini ale filmului "Red Bonsai" (Kızıl Goncalar), cu Özcan Deniz și Özgü Namal în rolurile principale Au apărut primele imagini ale filmului "Red Bonsai" (Kızıl Goncalar), cu Özcan Deniz și Özgü Namal în... Happy Channel INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac... Libertatea.ro Ce a pățit o familie de români care a primit să întrețină o bătrână în schimbul locuinței. Vânzarea apartamentului din centrul Clujului a fost anulată Ce a pățit o familie de români care a primit să întrețină o bătrână în schimbul... Ziare.com Mesajul înfiorător primit de vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Prietena Anamariei Prodan a reacţionat superb Mesajul înfiorător primit de vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Prietena Anamariei Prodan a reacţionat... AntenaSport Cătălin Bordea are o nouă relație după divorțul controversat de Livia? Ce au observat fanii în imaginile postate de acesta de la Paris Cătălin Bordea are o nouă relație după divorțul controversat de Livia? Ce au observat fanii în imaginile... Elle Irina Loghin, vacanță de lux alături de fiul ei! Cum arată cântăreața de muzică populară în costum de baie, la 84 de ani / FOTO Irina Loghin, vacanță de lux alături de fiul ei! Cum arată cântăreața de muzică populară în costum de baie,... Spynews.ro Rona Hartner a fost uitată de celebrități la înmormântare! Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt singurii care au condus-o pe ultimul drum Rona Hartner a fost uitată de celebrități la înmormântare! Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt singurii care... BZI Imagini dureroase cu mama Ronei Hartner. Ce a putut face sărmana femeie lângă sicriul fiicei sale Imagini dureroase cu mama Ronei Hartner. Ce a putut face sărmana femeie lângă sicriul fiicei sale BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Ștrudel cu mere cuburi. Desert de post, simplu și delicios Ștrudel cu mere cuburi. Desert de post, simplu și delicios HelloTaste.ro Şeful Casei de Pensii a anunțat când vor fi tipărite noile taloane de pensii, cu sumele majorate Şeful Casei de Pensii a anunțat când vor fi tipărite noile taloane de pensii, cu sumele majorate Antena3.ro OnePlus 12 a fost lansat. Ce specificații tehnice impresionante are și cât costă OnePlus 12 a fost lansat. Ce specificații tehnice impresionante are și cât costă useit Horoscopul zilei de 7 decembrie 2023. Leii vor mai mult de la viață. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 7 decembrie 2023. Leii vor mai mult de la viață. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine Florin Cîțu, la DNA: Mi-am îndeplinit atribuţiile de prim-ministru cu respectarea legislaţiei în vigoare Florin Cîțu, la DNA: Mi-am îndeplinit atribuţiile de prim-ministru cu respectarea legislaţiei în vigoare Wall-Street David Popovici scrie istorie: Calificare în prima finală la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt David Popovici scrie istorie: Calificare în prima finală la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt Kudika Ingredientul natural care va face ca orhideele tale să fie mereu pline de flori. Vei fi invidiat pentru ele Ingredientul natural care va face ca orhideele tale să fie mereu pline de flori. Vei fi invidiat pentru ele Playtech Arată-mi cum strângi pumnul ca să-ţi spun ce fel de om eşti🤨✊👇 Arată-mi cum strângi pumnul ca să-ţi spun ce fel de om eşti🤨✊👇 Redactia.ro "Cântă despre poziţii sexuale, le arată şi cum se face". Balul bobocilor la un liceu de top din Craiova: dedicaţii pe manele. Reacţia directorului "Cântă despre poziţii sexuale, le arată şi cum se face". Balul bobocilor la un liceu de top din Craiova:... Observator De ce urinezi des noaptea. Posibile cauze și remedii De ce urinezi des noaptea. Posibile cauze și remedii MediCOOL Cartofi de post la cuptor. Rețeta simplă și gustoasă pentru serile de iarnă Cartofi de post la cuptor. Rețeta simplă și gustoasă pentru serile de iarnă HelloTaste FOTO. Frumoasa Lena și-a pus iubitul fotbalist la munca de jos! Cum arată în costum de baie FOTO. Frumoasa Lena și-a pus iubitul fotbalist la munca de jos! Cum arată în costum de baie ProSport Cele 5 cuvinte cu care un pilot american de F-22 a pus pe fugă un avion de vânătoare iranian: „Chiar ar trebui...” Cele 5 cuvinte cu care un pilot american de F-22 a pus pe fugă un avion de vânătoare iranian: „Chiar ar... Gandul Șah-Mat! Avem imagini tari! Ce s-a întâmplat cu iubăreții, după ce Bianca Drăgușanu l-a trimis pe Gabi Bădălău în brațele fostei Șah-Mat! Avem imagini tari! Ce s-a întâmplat cu iubăreții, după ce Bianca Drăgușanu l-a trimis pe Gabi... CanCan Flatulența în sarcină: remedii care te ajută să scapi de ea Flatulența în sarcină: remedii care te ajută să scapi de ea DeParinti Cei mai bogați copii din lume. Care sunt averile lor Cei mai bogați copii din lume. Care sunt averile lor ZUTV Samsung Galaxy S23 FE va fi lansat în Europa în curând. Cum arată noul smartphone Samsung Galaxy S23 FE va fi lansat în Europa în curând. Cum arată noul smartphone UseIT Sos yum yum. Rețeta celui mai popular sos japonez Sos yum yum. Rețeta celui mai popular sos japonez Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 19 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 19 Joi, 07.12.2023, 00:18
Ultimele știri
x