Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Femeia din Roman care și-a bătut copila cu mătura a recunoscut! Totul are legătură chiar cu sora ei! „De mult a vrut să o pățesc” | FOTO

O mamă din Roman a reușit să șocheze o țară întreagă după ce și-a bătut și și-a umilit copila de șase ani, având grijă să filmeze scenele șocante! Fata a fost bătută cu mătura, fără pic de regret.

O femeie din Roman și-a bătut fetița cu mătura

sursa foto: reporteris.ro

Aceasta este cumplita situație prin care a trecut o coilă de șase ani din Roman. Supărată, femeia bătut-o pe copilă cu mătura și a umilit-o, totul în timp ce prietena ei a filmat.

Deși cere îndurare, mama continuă să lovească fata cu coada de mătură, ba chiar o jignește verbal și pare că se amuză copios de scenele de violență.

Clipul video a ajuns la tatăl fetiței, care l-a postat imediat pe Facebook. Aflat în străinătate, acesta a sperat astfel că cineva de la Poliția sau de la Protecția Copilului se va sesiza. Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămni, în Roman (județul Neamț), acolo unde copila locuiește în același apartament cu mama și cu sora femeii.

Abia în cursul zilei de astăzi cei de la Protecția Copilului au deschis o anchetă. Inițial, informațiile arătau că episodul violent s-a produs în Brașov, însă cercetările polițiștiilor IPJ Brașov au arătat că femeia locuiește în Roman.

Mama fetiței a declarat ce motive a avut

Copila a fost luată de autorități și mama a explicat pentru cei din presă că și-a ieșit din minți după ce fetița ar fi înjurat.

Femeia a încercat să îşi justifice gestul şi a explicat că, în ziua în care şi-a agresat fetiţa, a fost filmată de sora ei, care încearcă să îi facă rău, iar scandalul a pornit de la o înjurătură pe care fetiţa a auzit-o la sora ei şi apoi a folosit-o.

"Sora mea folosea nişte vorbe jignitoare în casă. Fata mea a auzit un cuvânt de la ea, o înjurătură şi când am trimis-o dincolo să se joace cu nepoata mea, a folosit ce a auzit la sora mea către nepoata mea.

Eram obosită şi agitată şi când am auzit-o cum vorbeşte, am pus mâna pe mătură. Recunosc că nu e bine ce am făcut. Îmi pare foarte rău, dar acum nu pot da timpul înapoi. Am pus mâna pe mătură şi i-am dat câteva mături la fund. Sora mea m-a filmat şi i-a trimis. De mult a vrut să îmi facă mie chestia asta pentru că eu nu mă am deloc în relaţii bune cu ea şi i-a trimis fostului meu soţ, concubin că nu e soţ.

Copilul este ataşat foarte mult de mine. Nu s-a întâmplat niciodată să îmi bat copilul. Recunosc că mi-am ieşit un pic din minţi când am auzit cum vorbeşte. Eu nu suport ca fetiţa mea să vobească aşa pentru că are o educaţie destul de bună", a declarat mama fetiţei, conform celor de la observatorulbv.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro