Antena Căutare

Momente de groază în Otopeni! Un bărbat a căzut de la zece metri înălțime și a murit

Au fost scene șocate în Otopeni, după ce martorii au văzut cum un bărbat cade de la o înălțime de zece metri!

Momente de groază în Otopeni! Un bărbat a căzut de la zece metri înălțime și a murit Galerie
Momente de groază în Otopeni! Un bărbat a căzut de la zece metri înălțime și a murit. Incidente similare au avut loc în luna octombrie, dar și anul trecut, la un șantier din Brașov (FOTO) | https://brasovromania.net/

Un muncitor a murit, luni, după ce a căzut de la o înălţime de zece metri în timp ce lucra la construcţia unui bloc din oraşul Otopeni.

"Poliţiştii din Otopeni s-au deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări specifice. A fost anunţat un echipaj SMURD, care a constatat decesul persoanei în cauză.

A fost anunţat şi Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care va ridica cadavrul în vederea efectuării necropsiei", informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

Momente de groază în Otopeni! Un bărbat a căzut de la zece metri înălțime și a murit

Momente de groază în Otopeni! Un bărbat a căzut de la zece metri înălțime și a murit. Incidente similare au avut loc în luna octombrie, dar și anul trecut, la un șantier din Brașov (FOTO)

Un incident similar a avut loc la Brașov, în luna octombrie

Potrivit sursei citate, au fost informaţi şi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, informează cei de la Agerpres.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Femeia din Roman care și-a bătut copila cu mătura a recunoscut! Totul are legătură chiar cu sora ei! „De mult a vrut să ... Video. A început să ningă ca-n povești în România. Imagini din zonele înalte, unde zăpada a depășit jumătate de metru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x