Antena Căutare

Fetiță de șase ani, bătută cu mătura şi umilită de mamă: ”Mamă, te rog, nu mai da!”. Copila a fost salvată de autorități

O fetiță de doar șase ani a fost bătută crunt și umilită de mama ei. S-a întâmplat la Brașov, într-o garsonieră modestă, iar întreg momentul a fost filmat de una dintre prietenele femeii. Fostul iubit al acesteia a ajuns în posesia imaginilor și le-a făcut publice. 

Fetiță de șase ani, bătută cu mătura şi umilită de mamă: ”Mamă, te rog, nu mai da!”. Copila a fost salvată de autorități
Fetiță de șase ani, bătută cu mătura şi umilită de mamă: ”Mamă, te rog, nu mai da!” Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Update: Fetița umilită și bătută cu sălbăticie de mamă a fost salvata de Protecția Copilului Neamț.

În urma apariției în spațiul online a imaginilor postate pe o rețea de socializare în care o femeie agresează fizic un minor, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au demarat verificări în vederea identificării persoanelor în cauză și stabilirii stării de fapt.

Autorităţile au luat decizia de a lua fetiţa din casa mamei pentru a o proteja de abuzuri.

"Noi am aflat despre acest caz de la Telefonul Copilului Braşov, care ne-a sesizat că a circulat în mediul online un clip, dar nu au ştiut să furnizeze la acel moment mai multe informaţii. Au revenit după aceea şi ne-au spus că IPJ Braşov a reuşit să identifice mama şi casa în care s-ar afla, că ar fi din Neamţ şi au transmis toate datele către IPJ Neamţ.

Ulterior am fost contactaţi de Poliţia Municipiului Roman care au solicitat, în conformitate cu Codul Penal, prezenţa unui psiholog de la DGASPC pentru evaluare. Aceasta (n.r. evaluarea psihologică) a fost făcută aseară, după care, în urma evaluării, s-a constatat că au fost elemente care să conducă către infracţiunea de rele tratamente asupra copilului.
Copilul a fost preluat într-o structură a instituţiei noastre până când vom propune o măsură de protecţie cu caracter mai stabil către instanţa de judecată"
, a declarat Eugen Simion, şeful Serviciului pentru Copilul Maltratat din cadrul DGASPC Neamţ, potrivit observator.tv.

În imaginile surprinse de femeia din Brașov se poate vedea cum mama își bate fiica cu o mătură și o umilește

Ba mai mult, fetița își imploră mama să nu o mai bată, iar tânăra care filmează începe să râdă atunci când mama îşi numeşte propria fiică: ‘haită’.

”Mami, nu mai da, te rog.”, strigă fetița, în timp ce femeia nu se lasă deloc impresionată: ”Mai faci? Spune-mi, mai faci? O omor.”, spune ea.

Imaginile au stârnit revolta a mii de oameni care au văzut clipul video postat de fostul iubit al femeii.

Se pare că femeia se despărțise de tatăl fiicei ei, iar micuța a ajuns ulterior în grija ei.

Vezi imagini șocante, aici!

VIDEO/ Ceremonia militară de la Alba Iulia a început, în prezenţa premierului Ludovic Orban. Peste 1.400 de militari cu ... Necesitatea competențelor digitale la locul de muncă în 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x