Antena Căutare

„Lăsați-o, n-o omorâți! E plină de sânge!” O femeie, bătută de un cuplu, pentru că și-a apărat copilul, în județul Cluj! Imagini tulburătoare! „Am vrut să vorbesc cu ei” - VIDEO

O femeie dintr-un sat din județul Cluj a fost bătută e un cuplu. Scena tulburătoare a fost filmată, însă, iar imaginile au ajuns la polițiști.

„Lăsați-o, n-o omorâți! E plină de sânge!” O femeie, bătută de un cuplu, pentru că și-a apărat copilul, în județul Cluj! Imagini tulburătoare! „Am vrut să vorbesc cu ei” - VIDEO Galerie
„Lăsați-o, n-o omorâți! E plină rochia de sânge!” O femeie, bătută de un cuplu, pentru că și-a apărat copilul, în județul Cluj! Imagini tulburătoare! „Am vrut să vorbesc cu ei” - VIDEO

Femeia a fost trasă de păr, bătută cu bâta şi pumnii până a fost învineţită, pentru că a luat apărarea propriului copil.

Nici măcar nașa femeii nu a intervenit, pentru că i-a fost teamă, mai ales că bărbatul din acel cuplu nu avea o reputație bună în sat. Femeia, în schimb, a filmat întregul incident.

„Lăsați-o, n-o omorâți! E plină rochia de sânge!” , a strigat ea, speriată de ceea ce se întâmpla.

Cum a izbucnit scena violentă. Ce a povestit femeia bătută

Cuplul a reacționat violent după ce femeia a venit la poarta casei lor, pentru a-i lua apărarea propriului copil. Băiatul se plimba cu bicicleta pe drum și i-ar fi deranjat.

S-a stropit cu spirt și și-a dat foc! O femeie de 52 de ani din Constanța se zbate între viață și moarte! Soțul ei a încercat să stringă flăcările

„M-am dus să vorbesc cu el, să văd ce are de spus, și au început să mă lovească, și el, și nevastă-sa. M-au lovit cu o bâtă, prima dată, și pe urmă m-au prins de cap”, a spus femeia agresată, care a ieșit din conflict plină de sânge.

„Am fost batjocorită de sute de bărbați, de la vârsta de 12 ani! Polițiștii m-au găsit de 10 ori, dar în loc să mă salveze, m-au amenințat că mă arestează”

Filmarea nașei a ajuns la polițiști, câteva ore mai târziu. Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru lipsire de libertate și violențe.

După o noapte petrecută în arest, cei doi au fost lăsați să plece acasă, pentru a fi cercetați sub control judiciar Aceștia riscă închisoarea de la un an la șapte ani.

Tragedie, pe litoralul Mării Negre! Un bărbat a murit înecat! Au încercat în zadar să-l resusciteze!... Schimbare de manifestare a COVID-19, în România! Managerul Institutului Marius Nasta, avertisment! „E o altă formă de bo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x