Antena Căutare

Femeie paralizată, torturată în arest: "M-au tăiat cu un capac de conservă, m-au mușcat. Au vrut să-mi pună un fierbător încins în zonele intime, să vadă dacă mai simt durerea"

Medana Spanache a trecut prin momente cumplite în arest. Paralizată de la brâu în jos, a fost torturată fără milă. Judecată pentru presupuse fraude economice, femeia a povetit traumele prin care a trecut în arestul preventiv. 

Medana Spanache a trecut prin momente cumplite în arest. Paralizată de la brâu în jos, a fost torturată fără milă. Judecată pentru presupuse fraude economice, femeia a povetit traumele prin care a trecut în arestul preventiv.

Deţinutele au încercat să îi introducă un fierbător încins în zona intimă pentru a verifica dacă femeia mai simte durerea, fiind paralizată.

M-au tăiat pe picioare cu un capac de conservă, m-au mușcat de mâini și de picioare, m-au înțepat cu un pix și au vrut să-mi bage un fierbător încins în zonele intime. Au refuzat să mă mute din cameră, spunând că nu e adevărat, că nu se întâmplă aceste lucruri”, acuză femeia.

Iar traumele nu s-au oprit aici. A fost mutată la Rahova, unde a avut parte de un alt moment şocant:

"Trebuia să fac fizioterapie, că au spus că mă va ajuta, însă fizioterapeutul de acolo le putea face tratamentul femeilor doar dacă îl ţineau de penis. M-a luat de mână şi i-am spus că refuz aşa ceva. Era un aparat cu ultrasunete care m-ar fi ajutat, dar am refuzat să îl ating. Nu m-a ascultat nimeni", mărturiseşte femeia.

Peste tot suntem acasă! Românii, a doua cea mai numeroasă comunitate străină din Marea Britanie... Fenomen EXTREM DE RAR, filmat în România! Tornada care a speriat localnicii: "Era ca o pâlnie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x