Antena Căutare

Vaslui: Femeile îmbrăcate în haine bisericești acuzate de tentativă de omor

Cele două femei îmbrăcate în haine bisericești care au împins un bărbat pe șinele ferate din gara Vaslui sunt cercetate pentru tentativă de omor. În acest moment, cele două sunt internate la Spitalul Judeţean Vaslui pentru evaluare psihiatrică.

Cele două femei îmbrăcate în haine bisericești care au împins un bărbat pe șinele ferate din gara Vaslui sunt cercetate pentru tentativă de omor. În acest moment, cele două sunt internate la Spitalul Judeţean Vaslui pentru evaluare psihiatrică.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în acest caz sunt întrunite elementele constitutive ale tentativei la infracţiunea de omor, fapt pentru care cercetările urmează să fie preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. De asemenea, poliţiştii din cadrul poliţiei municipiului Vaslui efectuează cercetări faţă de cele două persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În dimineaţa de 22 iulie, femeia în vârstă 46 de ani ar fi împins o persoană în timp ce se afla pe strada Republicii din Vaslui. De asemenea, femeia de 46 de ani a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 200 de lei pentru adresarea de cuvinte jignitoare”, susţin surse judiciare.

Cele două femei au avut un comportament haotic pe străzile din Vaslui, adresând injurii trecătorilor și circulând cu bagajele pe stradă, printre mașini.

Cele două femei, una dintr-un sat din Vaslui, cealaltă din Galați au fost observate în cursul zilei de duminică.

Citește și: Două măicuțe au terorizat locuitorii din Vaslui. Au împins un bărbat pe șinele de cale ferată și au bruscat o femeie

Vacanță de coșmar la un hotel de patru stele din Olimp: "Un jeg zilnic!" Turist britanic, uluit de condițiile ... Tren suplimentar din Capitală spre Constanţa, în următoarele week-end-uri şi în perioada minivacanţei de Sfânta Maria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x