Antena Căutare

Fie ninsoare, fie vânt... Orașul din România în care tomberoanele sunt păzite de Poliție și de camerele de supraveghere: "Vin cu cărucioare, cu căruţe şi le fură"

Este misiunea care le-a fost încredinţată de edilii locali, speriaţi că s-ar putea trezi cu o nouă amendă, din cauză că nu reciclează ambalajele de plastic. Agenţii nu vor sta prea mult în jurul pubelelor. La un moment dat, vor fi înlocuiţi cu nişte camere de supraveghere.

Agenţii care se ocupă cu ordinea sunt la post lângă pubelele de gunoi. Deşi este puţin probabil ca cineva să vină să arunce deşeuri pe o asemenea vreme, agenţii veghează. Să nu le ia hoţii!

Locatarii sunt mulţumiţi. Se simt în siguranţă. Şi, în plus, este tot timpul curăţenie. Misiunea de filaj a hoţilor din gunoaie a început după ce autorităţile au observat că din pubele dispar peturile pe care trebuie să le recicleze. Potrivit ordinelor Uniunii Europene, fiecare primărie trebuie să adune o anumită cantitate de material plastic.

Pentru că n-au avut peturi de reciclat, edilii locali au plătit, anul trecut, o amendă de 700 de mii de lei. Însă hoţii de ambalaje reciclabile nu sunt singurele probleme ale autorităţilor din Piteşti.

Misiunea poliţiştilor care stau de strajă tomberoanelor va lua sfârşit în curând. Agenţii vor fi înlocuiţi cu 50 de camere de luat vederi. Return to index of stories...

În noapte de sâmbătă spre duminică, se dă ceasul înainte. Cum va fi afectat programul mijloacelor de transport în comun.... VIDEO | Un plug al RATB a îngropat în zăpadă, INTENȚIONAT, călătorii dintr-o stație. Imaginile sunt ireale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x