Antena Căutare

VIDEO/ Descoperire macabră! Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă, chiar de mama ei

Descoperire macabră într-un apartament din Cluj-Napoca. Fiica unui cunoscut om de afaceri din Cluj ar fi fost găsită moartă în propria casă. 

VIDEO/ Descoperire macabră! Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă, chiar de mama ei Galerie
Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă

Chiar mama tineri i-a gpsit trupul neînsuflețit după ce fata nu a mai răspuns de mai bine de o lună la telefon. Ea a fost cea care s-a deplasat la locuința fiicei sale din Cluj. Fata locuia sigură și nu-i mai răspundea la telefon din luna noiembrie.

Pentru că s-au apropiat sărbătorile, mama s-a panicat și a dorit să o viziteze, iar când a intrat în locuință, femeie a făcut această descoperire macabră, fiica ei era decedată și întinsă pe pat. Tănâra în vârstă de 26 de ani ar fi decedat de multă vreme, deaorece trupul ei era deja mumificat și nu există urme de violență pe corpul ei, așa susțin achetatorii.

Casa nu eta răvășită și toate bunurile erau la locul lor, ceea ce înseamnă că nu a fost vorba de o crimă. Conform anchetatorilor, relația fetei cu părinții era una distantă chiar dacă aceștia ar fi încercat să o ajute în nenumărate rânduri.

Anchetatorii au deschis un dosar de ucidere din culpă și consideră că moartea ar fi fost provocată de o supradoză de stupefiante, însă acest lucru se va vedea după efectuarea necropsiei. Deocamdată este exclusă varianta crimei, dar lucrurile se pot schimba după ce apare raportul medicilor legiști.

Noul guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării este Ion Munteanu... Zile libere 2020. Românii se vor bucura de 15 libere legale! Când vom avea mini-vacanță în noul an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x