Antena Căutare

Zile libere 2020. Românii se vor bucura de 15 libere legale! Când vom avea mini-vacanță în noul an

În 2020 românii vor avea 15 zile libere legale plus cele care se vor adăuga în funcție de punțile care se fac între anumite zile de sărbătoare și weekend. 

Zile libere 2020. Românii se vor bucura de 15 libere legale! Când vom avea mini-vacanță în noul an Galerie
Zile libere în 2020

Primele zile libere vor pe imediat după anul nou, pe 1 și 2 ianuarie 2020, acestea cad în zilele de miercuri și joi. Tot în prima lună a anului, românii vor mai avea parte de o zi liberă, pe 24 ianuarie când se sărbătorește Ziua Principatelor Române.

Aprilie aduce alte trei zile libere. Este vorba de 17 aprilie, când e Vinerea mare și 19 și 20 aprilie cănd e Paștele. În mai și iulie românii se vor bucura de alte patru zile libere de la stat. Aceștia vor sta acasa de 1 mai, de Ziua Muncii, și pe 1 iuniei, atunci când se sărbătorește Ziua Copilului, dar și pe 7 și 8 iunie când sunt Rusaliile.

În august românii nu vor mai merge la muncă, de data aceasta pe 15 august atunci când se sărtorește Adormirea Maicii Domnului. Zile libere sunt și spre finalul anului de Sfântul Andrei pe 30 noiembrie și de 1 decembrie de Ziua Națională a României. De asemenea, pe 25 și 26 decembrie în prima și a doua zi de Crăciun.

VIDEO/ Descoperire macabră! Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă, chiar de mama ei... Deţinut mort în urma unei încăierări cu colegul de celulă, în Penitenciarul Giurgiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x