Antena Căutare

Fiul lui Florin Calinescu s-a sinucis

Luca Calinescu, baiatul in varsta de numai 24 de ani al actorului si omului de televiziune Florin Calinescu, s-a sinucis la Praga. Acesta era asistent de productie si se afla in Cehia, pentru a filma un scurt-metraj.

Luca, fiul cel mic al lui Florin Calinescu, era student la Universitatea John Moores din Liverpool si, potrivit apropiatilor, suferea de depresie.Tanarul a fost gasit spanzurat in camera sa.

Un apropiat al lui Florin Calinescu a declarat ca relatia acestuia cu cei doi fii ai sai era foarte buna, actorul devenind si mama si tata pentru ei, dupa ce sotia sa a murit de cancer in 2005.

"Cu Luca am vorbit inainte de Revelion. A fost ok, chiar am glumit cu el (...) Daca a avut o nemultumire, a a tinut-o ascunsa. Era un copil care radea destul de des", a spus Valentin Rupita.

De asemenea, doborat de durere, in urma pierderii fratelui sau, Petru Calinescu a scris pe Facebook ca "nu pot sa vorbesc inca despre ceea ce s-a intamplat. Sper ca toti care mi-au scris sa mi se alature si sa se roage pentru o lume mai buna. Zilele urmatoare, va fi ofiaciata o slujba in Bucuresti si sper sa vad pe cati mai multi dintre voi. Voi comunica data, cand va fi stabilita. Pace si dragoste".


Foto: Facebook

Cod galben de ploi si vijelii in toata tara, de miercuri la pranz pana joi seara... 2.000 de taximetristi protesteaza in fata Palatului Parlamentului si la Ministerul Transporturilor: Traficul, restrictio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x