Antena Căutare

Omul de afaceri Florian Walter a murit la vârsta de 56 de ani

Omul de afaceri Florian Walter a murit la vârsta de 56 de ani, duminică seară, la Spitalul Floreasca din București, după ce, joi seară, a suferit un atac cerebral.

Omul de afaceri Florian Walter a murit la vârsta de 56 de ani, duminică seară, la Spitalul Floreasca din București, după ce, joi seară, a suferit un atac cerebral.

Florian Walter fusese operat, vineri noapte, de doctorul Șerban Brădișteanu. Din acel moment, el a fost în comă, ținut în viață de aparate, până duminică seară.

Acesta mai suferise un preinfarct pe vremea când fugise de justiție în Dubai, în octombrie 2015., iar în 2010 fusese operat tot din cauza unor probleme cardiace.

Florian Walter a venit ca acționar la Dinamo la începutul anilor 2000 și a plecat în 2009, când s-a dus la U Cluj. La formația din Ardeal a stat 3 ani, în 2012 mutându-se la Petrolul.

Omul de afaceri Florian Walter, patronul companiei de salubritate Romprest, a fost acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013 – 2014.

Pe 5 martie 2016, Walter a fost extrădat din Emiratele Arabe Unite. Pe 6 martie a fost arestat în România. Ajuns în țară, Walter s-a apărat și a spus că nu a fugit din țară și că afacerile sale au fost corecte. A fost eliberat pe 5 august, dată de la care se afla sub control judiciar.

Accident grav în Satu Mare! Patru copii, implicați! A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Atenție, imagini tulburăt... Bac-ul olimpicilor 2019. Subiecte și bareme probe scrise și ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x