Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Focarul din Galați s-a răspândit din nou. Alte 12 cadre medicale de la Spitalul de Copii sunt infectate cu coronavirus

Focarul din Galați s-a răspândit din nou, după ce alte 12 cadre medicale de la Spitalul de Copii sunt infectate cu coronavirus. Aproximativ 150 de medici, asistente și personaj auxiliar din spitalele gălățene s-au îmbolnăvit cu Covid-19. În plus, județul este în topul celor mai afectate de pandemie.

Alte 12 cadre medicale de la Spitalul de Copii din Galați sunt infectate cu coronavirus

Hepta

Un număr de 12 cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Copii Galaţi au fost confirmate cu Covid-19, autorităţile de sănătate publică declarând focar de coronovirus şi în aceasta unitate medicală.

"1.030, dar câți sunt bolnavi?". Medicul care dezminte cifrele anunțate de autorități: „Chiar daca ii spune COVID-19, este tot un virus gripal”

Conform autorităţilor gălăţene, urmare a confirmării celor 12 cadre, s-a dispus realizarea unei dezinfecţii riguroase ceea ce a determinat închiderea temporară a unei secţii.

Tot personalul Spitalului de Copii va fi testat de Covid-19

De asemenea, s-a luat decizia ca în zilele viitoare, întreg personalul spitalului să fie testat pentru depistarea infecţiei cu coronavirus.

Spitalul Județean din Galați, devenit focar pentru că n-au purtat măști! 145 de cadre medicale, confirmate cu coronavirus și amendate

Județul Galați se apropie de 2.000 de cazuri de coronavirus

Conform ultimelor raportări, judeţul Galaţi numără miercuri 1.729 de persoane confirmate Covid-19 la un număr de 14.943 de teste efectuate, de la debutul pandemiei.

910 persoane s-au vindecat, dar 112 au decedat.

La Spitalul Judeţean Galaţi, unde e focar de coronavirus, 166 de cadre
medicale s-au infectat până acum.

Recomandari