Antena Căutare

Zeci de oameni stau înghesuiți într-un microbuz, în picioare, și se împing ca să-și facă loc. Imagini revoltătoare - Video

Zeci de oameni au stat înghesuiți într-un microbuz, în picioare, pe ruta Pitești - Câmpulung Muscel. În imaginile filmate de unul dintre pasageri se poate observa cum aceștia se înghesuie și se împing, încercând să-și facă loc. Nimeni nu respectă nicio regulă.

Zeci de oameni stau înghesuiți într-un microbuz, în picioare, și se împing ca să-și facă loc. Imagini revoltătoare - Video Galerie
Zeci de oameni stau înghesuiți într-un microbuz pe ruta Pitești | Captură video

Un material video publicat de Antena 3 arată cum oamenii ignoră cu desăvârșire orice regulă de distanțare socială. Cu măști pe fată, într-adevăr, pasagerii încearcă să-și facă loc în microbuzul umplut până la refuz.

Microbuzul circula pe ruta Pitești-Câmpulung, precizează pasagerul care a filmat imaginile și le-a trimis sursei citate.

Record de cazuri noi de Covid-19 în România: 1.030 în ultimele 24 de ore

Un nou record al numărului de noi cazuri de coronavirus raportate după un interval de 24 de ore. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 1.030 de noi cazuri de COVID-19.

Citește și:

"1.030, dar câți sunt bolnavi?". Medicul care dezminte cifrele anunțate de autorități: „Chiar daca ii spune COVID-19, este tot un virus gripal”

Bilanțul total a ajuns la 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Din septembrie se va putea ajunge cu trenul de la Aeroportul Otopeni la Gara de Nord. Linia de cale ferată, gata în toam... Focarul din Galați s-a răspândit din nou. Alte 12 cadre medicale de la Spitalul de Copii sunt infectate cu coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x