Antena Căutare

Alertă! Un nou focar de coronavirus a fost depistat în România. Sunt cele mai multe cazuri noi raportate în același loc

Un număr de 54 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate, în ultimele 24 de ore, în Prahova, un nou focar fiind depistat la o fabrică din judeţ care a şi fost închisă. Cele mai multe îmbolnăviri noi din județ au fost identificate în același loc.

Alertă! Un nou focar de coronavirus a fost depistat în România. Sunt cele mai multe cazuri noi raportate în același loc
Focar de coronavirus depistat în Prahova | Profimedia Images/ Foto ilustrativă

Potrivit buletinului de presă emis, vineri, de Prefectura Prahova, de la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului au fost confirmate cu noul coronavirus 526 de persoane, cu 54 mai multe faţă de ziua precedentă.

Focar de Covid-19 la o fabrică din județul Prahova

Un nou focar de infecţie cu noul coronavirus a fost depistat la o fabrică de pe raza judeţului, aici fiind confirmate 16 persoane din aproape 50 testate. Unitatea a fost închisă pentru o perioadă de 14 zile, urmând ca, în acest interval, să fie realizată dezinfecţia spaţiului.

Citește și:

Ultimă oră! Explozie de cazuri noi de coronavirus în România. A doua zi consecutivă cu peste 400 de îmbolnăviri

Șapte persoane de la FC Petrolul Ploieşti au fost testate pozitiv

Alte 15 persoane au fost confirmate în urma retestării la centrul de bătrâni de la Izvoarele, unde numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 86, precizează sursa citată.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, 17 dintre pacienţii confirmaţi cu noul coronavirus au decedat, iar 116 au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi. În secţiile de Terapie Intensivă din judeţ destinate îngrijirii bolnavilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 sunt internaţi 14 pacienţi (zece sunt ventilaţi mecanic). Totodată, în baza Ordinului ministrului Sănătăţii nr.1137/2020, pe parcursul zilei de joi au mai fost externaţi 13 pacienţi asimptomatici sau cu forme uşoare ale bolii COVID-19.

Citește și:

Ultimă oră! Nelu Tătaru a făcut anunțul oficial despre starea de urgență. Dacă numărul de cazuri crește, se va lua o decizie drastică

La nivelul judeţului Prahova, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) 1.405 persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore au ieşit de sub această măsură 230 de persoane şi au intrat alte 126. În carantină instituţionalizată se mai află 19 cetăţeni.

Amendă pentru cei care produc mirosuri neplăcute în bloc! În ce condiții poți fi sancționat: „Legea poate fi invocată”... Nu e de glumă! Canicula poate ucide: Iată cum te poți proteja de căldură în aceste perioade greu de suportat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x