Antena Căutare

Fragmente de cadavre umane, găsite pe câmp, lângă un cimitir de la marginea oraşului Timişoara

Mai multe fragmente din cel puţin două cadavre au fost găsite, printre gunoaiele adunate dintr-un cimitir, la ieşirea din Timişoara, spre comuna Săcălaz.

Administratorii cimitirului au făcut curăţenie într-o parte a cimitirului şi au adunat mai multe coroane uscate şi lumânări. Se pare că, odată cu grămada de gunoi, au fost luate cu utilajele şi bucăţile de trupuri umane. Este vorba de un trunchi, un craniu şi mai multe oase ale picioarelor, care s-au împrăştiat pe câmpul unde au fost depozitate deşeurile.

Cel mai probabil, spun poliţiştii, resturile umane provin dintr-o veche groapă a săracilor. La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii şi procurorii. Criminaliştii au început deja cercetările care încearcă să stabilească cu precizie locul din care provin rămăşitele umane şi cum au putut ele ajunge gunoi.

Sursa : news.ro

Vârstnic de 80 de ani mort în incendiu după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări... Schimbare uriașă, anunțată de Casa de Pensii! Se modifică procedura pentru românii care ies la pensie! Ce vor avea de fă...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x