Antena Căutare

Frizeriile, saloanele și cabinetele stomatologice, redeschise din 15 mai. Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră: ”Oamenii se vor deplasa fără declarații!”

Frizeriile, saloanele de înfrumusețare și cabinetele stomatologice vor fi redeschise începând din 15 mai, când starea de urgență va expira, potrivit anunțului făcut de președintele Klaus Iohannis. 

Frizeriile, saloanele și cabinetele stomatologice, redeschise din 15 mai. Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră: ”Oamenii se vor deplasa fără declarații!”
Frizeriile, saloanele și cabinetele stomatologice, redeschise din 15 mai. Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră: ”Oamenii se vor deplasa fără declarații!”

Președintele Klaus Iohannis a declarat că starea de urgența va fi ridicată pe data de 15 mai, astfel că frizeriile, saloanele de cosmetică și cabinetele stomatologice se vor deschise cu acea dată, românii putând să se deplaseze în localitate fără declarația pe propria răspundere.

”Nu știe nimeni până când va dura această epiedemie. Eu îmi doresc să controlăm epidemia.

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră pentru români: ”Starea de urgență nu va fi prelungită. Trebuie să mergem mai departe!”

După 15 mai putem să ne mișăm în interiorul localității unde avem treaba, dar să NU exagerăm. NU va mai fi nevoie să declarăm unde mergem. Este un prim pas important. Apoi, ce se întâmplă? Așa numita relaxare se va face pas cu pas, fiind la interval de două săptămâni. Următorul calup de relaxare va veni pe la 1 iunie.

Pe 15 mai vom aveam la dispozie frizeriile, saloanele de cosmetică, cabinetele stomatologice. Din 15 mai se vor redeschide cabinetele stomatologice, muzeele, dar toate în condiții speciale, de distanțare, cu mască și mănuși”, a spus Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Principalele schimbări pentru români, după 15 mai! Când se vor redeschide școlile. Raed Arafat, declarații de ultimă oră!

Cum vor funcționa unitățile

Funcționarea acestor unități se va desfășura, însă, în condiții speciale, după cum a mărturisit și Raed Arafat, la sfârșitul lunii aprilie.

"Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat. Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar. Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare", a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Restricțiile pentru protejarea sănătații sunt posibile încă doi ani! Avertismentul unui epidemiolog: "Avem cunoştin... Primăria Buzău va împărţi 10.000 de măşti locuitorilor din cartierul în care s-a impus carantina/ Numere speciale de tel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x