Antena Căutare

Galati: Un tanar imobilizat intr-un carucior a iesit la deszpezire

Nepasarea este cel mai mare handicap al omului! Asa se numeste lectia pe care o da un tanar din Galati, care, desi este imobilizat intr-un carucior, a iesit cu lopata sa-si ajute semenii. Tanarul a curatat intrarea in blocul in care locuieste. Un bloc in care toti vecinii par prea ocupati pentru a pune mana pe lopata.

Zeci de vecini si trecatori au ramas muti la gestul sau. Florin n-ar fi iesit daca n-ar fi depins chiar viata lui de asta. Era blocat in casa de cateva zile, pentru ca rampa ii era acoperita de zapada. Si ar mai fi asteptat pana la primavara.

La inceput a deszapezit rampa. Pentru el si pentru ceilalti vecini din bloc tintuiti in scaunul cu rotile.

Florin a continuat sa curete intrarea in bloc pentru toti vecinii sai. Nici nu s-a gandit ca le face o favoare. Asa i s-a parut normal.

Florin este voluntarul propriului cuget si al propriei constiinte. Nu a intentionat sa dea nicio lectie, ci a actionat din respect pentru el si pentru apropiatii sai. In locurile in care zapezile inca acopera casele, carciumile sunt pline de alti posibili voluntari.


Peste 100 de masini de lux confiscate de stat, facute cadou de Guvern pentru primariile PDL din Cluj... Directorul Regiei de Termoficare Mangalia, retinut pentru santaj si abuz in serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x