Antena Căutare

O studenta japoneza a fost jefuita in Gara de Nord din Bucuresti

Dupa aeroportul Henri Coanda, Gara de Nord a devenit spaima japonezilor. O alta studenta din Japonia a avut parte, la noi in tara, de experienta vietii ei. Hotii au filat-o inca de cand a pus piciorul pe pamant romanesc, iar in preajma garii, au lasat-o fara bani, acte si carduri.

Risa Mochizuki, o studenta de 23 de ani din Japonia, a venit in Romania pentru un schimb de experienta la Casa de Cultura din Sibiu. Cand a urcat intr-un autobuz romanesc nu s-a gandit cat de aproape e pericolul.

Tanara urma sa ia un tren spre Sibiu. A vrut sa isi cumpere ceva de mancare, dar cand sa plateasca, surpriza! Portofelul disparuse. Cu tot cu acte, carduri si 1.500 de lei. Fata si-a dat apoi seama ca picase in plasa hotilor. Modul lor de operare a fost simplu. Doi indivizi au jefuit-o, unul i-a atras atentia, iar celalalt i-a furat portmoneul, intr-o clipa.

Gara de Nord este cunoscuta ca fiind frecventata de hotii de buzunare. La Politia Transporturi este semnalat, in fiecare zi, un caz de furt.

Romanii care tranziteaza Gara de Nord si-au invatat lectia si sunt cu ochii in patru.

Cei doi indivizi de 34 si 44 de ani, banuiti ca ar fi furat portofelul tinerei japoneze au fost retinuti de politisti.

In luna august, Yurika Masuno, o tanara japoneza care trebuia sa ajunga la Craiova, la un schimb de experienta, a fost ucisa de un violator in serie. Un barbat din Balotesti a convins-o ca o conduce la gara, dar a dus-o la moarte. Ati trei tineri straini, taiwanezi, studenti in Romania, au fost injurati, bruscati si apoi furati de un taximetrist, acum o luna in apropierea Garii de Nord.

FOTO: Intact Images

Criminali in uniforma! Politisti acuzati de abuz, camatarie sau coruptie... Gigi Becali, mediator intre Cristian Sima si datornici. I-a promis brokerului ca ii ofera protectie, daca se intoarce in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x