Antena Căutare

Generalii Mihai Chirita si Ion Marian, cercetati de DNA pentru coruptie in MapN , vor fi arestati pentru 29 de zile

Generalii Mihai Chirita si Ion Marian, cercetati de DNA pentru coruptie in MapN , vor fi arestati pentru 29 de zile. Decizia a fost luata luni, de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cei doi sunt cercetati pentru instigare la fals uz de fals si abuz in serviciu deoarece ar fi cerut bani pentru a ajuta mai multi candidati sa intre la scoala de aplicatie de la Pitesti Alaturi de cei doi vor mai fi arestati alti trei ofiteri din MapN.




Raspunsurile erau in asa fel date incat oamenii sa nu aiba toate raspunsurile corecte. Greseala a fost alta: au platit mai multi decat puteau sa fie admisi. Asa au aparut si denunturile.

Multi ofiteri din armata au fost pur si simplu socati cand au aflat acuzatiile procurorilor la adresa unui general care timp de sase luni a fost al treilea om in ierarhia fortelor Multinationale din Irak.

In dosarul penal, nici generalul Ion Marian nu sta mai bine. El este acuzat ca a facut presiuni pentru admiterea mai multor candidati.

In acelasi dosar mai sunt cercetati alti trei ofiteri, inclusiv fostul comandant al scolii de Aplicatii din Pitesti, colonelul Vasile Belciug. Toti cinci ar fi obtinut impreuna peste 70.000 de euro, spun procurorii.

Avocatii si sindicalistii sustin ca noua varianta a Codului Muncii este una a sclaviei... Arad: Un boschetar facut dezastru in spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x