Antena Căutare

Gest extrem la școală din județul Cluj. O elevă de clasa a-V-a s-a aruncat pe geam de la etajul unu

Gest extrem la o şcoală din judeţul Cluj! O elevă de clasa a cincea a băgat spaima în colegi şi profesori, după ce a fost găsită, prăbuşită, în curtea şcolii. Căzuse de la etajul unu al clădirii. Din fericire, nu şi-a pierdut viaţa.

Este însă la spital, rănită. Ar fi vrut să-şi pună capăt zilelor, arată primele date ale anchetei. Colegii săi dau vina pe problemele pe care le-ar avea în familie. În vreme ce tatăl său crede că a cedat psihic după o dispută cu diriginta.

Incidentul s-a petrecut cu câteva minute înainte să înceapă cursurile. Fata era singură în clasă când a decis să recurgă la gestul extrem. S-a asigurat că nu o vede nimeni şi s-a aruncat de la etajul unu. A scăpat cu viaţă, însă a ajuns spital.

În şcoală se face acum anchetă. Directoarea spune că fata nu a creat niciodată probleme. Unii elevi susţin că fata ar avea frecvent conflicte acasă. Iar vecinii spun că tatăl ei ar bea foarte mult.

De cealaltă parte, tatăl spune că diriginta fetei ar fi vinovată pentru ce s-a întâmplat. Ar fi certat-o din cauza unui bileţel de dragoste. Prima ipoteză pe care merg anchetatorii este un gest sinucigaş. Ei nu exclud însă şi ipoteza unui accident

Familia Luizei Melencu, umilită de autorități. Polițiștii n-au crezut o clipă că a fost răpită:  ”Mamaie, nu mai plânge ... Incendiu de proporții! O casă bătrânească a ars din temelii, în Suceava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x