Gigi Becali a fost oprit în trafic de poliţişti. Avea sau nu declarația? "Am glumit cu ei!"

Gigi Becali a fost oprit de polițiști în trafic, în Capitală. Latifundiarul din Pipera a povestit cum i s-a cerut declarația pe propria răspundere, moment în care el ar fi început să facă glume cu oamenii legii. Avea sau nu documentul?

Într-o intervenție la Antena 3, Gigi Becali a fost întrebat dacă avea sau nu declarația la el atunci când a fost controlat de un echipaj de poliție. Latifundiarul a confirmat că avea documentul și că doar a glumit cu agenții.

''Eu aveam declaraţie de la biserică şi că mă duc şi dau la călugări mâncare, particip la slujbe. Aveam, eu glumind, le-am spus: Da' bun şi cum să fac? Am model, dar vreţi să îmi declar singur, pentru că eu am 500 de angajaţi şi declaraţia să spună semnătură de la angajator. Păi eu sunt angajator, cine să mă angajeze? Mă angajez pe mine, eu. Bine atunci, fac repede o declaraţie pe telefon, că ma angajez, eu, Becali, pe George. Eu, Becali îl angajez pe George şi gata! Eu am 500 de angajaţi, eu trebuie să lucrez. Oamenii lucrează. Eu plec de exemplu la fabrică la Vâlcea, mă duc la Vâlcea, că am fabrică la Drăgăşani", a spus Becali la Antena 3.

Citește și: Gigi Becali: „Sunt voluntar. Merg cu un preot cu mașina”

Gigi Becali va împărţi lumină în noaptea de Înviere

Gigi Becali va fi voluntar, de Paște. Finanţatorul echipei de fotbal FCSB a anunţat că în noaptea de Înviere, însoţit de un preot, va lua lumina de la aeroport şi o va împărţi bisericilor.

„Eu sunt voluntar, eu dau lumină, eu iau lumina de la aeroport şi mă duc la biserici şi duc lumina.”, a declarat Gigi Becali, la un alt post tv.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri