Antena Căutare

Gigi Becali va împărţi lumină în noaptea de Înviere! „Sunt voluntar. Merg cu un preot cu mașina”

Gigi Becali va fi voluntar, de Paște. Finanţatorul echipei de fotbal FCSB a anunţat că în noaptea de Înviere, însoţit de un preot, va lua lumina de la aeroport şi o va împărţi bisericilor.

Gigi Becali va împărţi lumină în noaptea de Înviere! „Sunt voluntar. Merg cu un preot cu mașina”
Gigi Becali

Astfel, Gigi Becali va avea dreptul să iasă din casă, în noaptea de Înviere.

„Eu sunt voluntar, eu dau lumină, eu iau lumina de la aeroport şi mă duc la biserici şi duc lumina. Merg eu cu un preot, cu maşina”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Recent, Gigi Becali a avut probleme cu autorităţile, după ce a fost prins circulând fără declaraţie pe propria răspundere.

Ce se întâmplă dacă ai COVID-19 și consumi alcool! Avertisment de maximă importanță de la OMS! „Este periculos!”

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, declara Gigi Becali la acel moment.

Președintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului, miercuri, să revină asupra unui acord ce a fost încheiat între Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă Română, cu privire la Paștele din acest an.

Klaus Iohannis a precizat că nu este momentul pentru relaxare în acest moment. „Stați acasă, altfel, după sărbători, vom avea înmormântări”, a adăugat președintele.

Acordul încheiat de Ministerul de Interne cu Biserica Ortodoxă a fost modificat, miercuri. Mai multe detalii, în articolul: Pot lua românii lumină de la Biserică în noaptea de Înviere? Ministrul Vela modifică acordul făcut cu BOR

Quique Setien: Messi îşi va încheia cariera la FC Barcelona... Cel puţin nouă cluburi din Premier League vor ca sezonul să se încheie la 30 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x