Antena Căutare

GROAZNIC. Un tânăr care se certa cu iubita a ars de viu în maşină după ce, într-o viteză nebună, a lovit stâlpul unei pasarele!

Un tânăr de doar 23 de ani a sfârşit ars de viu în maşină. S-a urcat furios la volan, iar martorii l-au văzut cum, înainte de a muri, tasta pe telefon, cel mai probabil, un mesaj pentru iubită.

În primele imagini, suprinse la scurt timp după ce maşina s-a aprins, se poate observa cumcâţiva şoferi încearcă să stingă incendiul şi să-l salveze pe şofer - un tânăr de 23 de ani. Este însă o misiune imposibilă. Flăcările sunt prea puternice, iar exploziile succesive le pun şi lor viaţa în pericol.

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă arată că tânărul nici măcar nu a încercat să frâneze. Mergea cu viteză, dar era atent la telefon, nu la drum, spun martorii tragediei. Matt ar fi fost băut. În ultime clipe, ar fi vorbit prin mesaje cu iubita. Încercau să se împace. Însă, aproape de intrarea în Bucureşti, a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de stâlpul unei pasarele pietonale.

Alex mănâncă trei pâini pe zi și uneori își ascunde mâncarea sub pernă! Campania Observator „Greu în România” a început ... Patronul unei cunoscute agenţii de turism a fost găsit mort în centrul Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x