Antena Căutare

Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI în luna august 2022, cu 15.057.865 vizitatori unici

Studiul de Audiență și Trafic Internet a publicat rezultatele obținute de site-urile web din România în luna august şi, potrivit măsurătorilor, Grupul Intact Media și-a adjudecat poziția de lider, pentru a patra lună consecutiv), cu 15.057.865 vizitatori unici.

sigla intact media group cu roz si albastru
Studiul de Audiență și Trafic Internet a publicat rezultatele obținute de site-urile web din România în luna august şi, potrivit măsurătorilor, Grupul Intact Media și-a adjudecat poziția de lider, pentru a patra lună consecutiv), cu 15.057.865 vizitatori unici. | Antena 1

Aplicația Observator News a fost pe primul loc în topul aplicațiilor folosite de către utilizatori. A1.ro și-a menținut poziția de lider al categoriei de Divertisment, iar Spynews.ro a fost lider în categoria Celebrități și știri de divertisment.

Aplicația Observator News a înregistrat 103.026 vizitatori unici în luna august şi a fost aplicaţia cu cea mai mare audienţă din România. Pe aplicaţia Observator News, cititorii găsesc cele mai recente și relevante știri generaliste, care îi ajută să se mențină la curent cu noutățile din țară și străinătate.

A1.ro, lider în categoria Divertisment

A1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 3.615.386 vizitatori unici și, tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 a fost accesată de 70.922 vizitatori unici. Spynews.ro a fost, la rândul său, lider al categoriei Celebrități și știri de divertisment, cu 3.433.226 vizitatori unici.

Catine.ro, site-ul de Lifestyle feminin al grupului Intact, a înregistrat 535.187 de vizitatori unici, în timp ce As.ro, site-ul de sport, a înregistrat 2.577.575 de unici pe luna august.

Mulțumim publicului care alege zilnic conținutul oferit de platformele Intact Media Group drept sursă de știri și entertainment!

Despre Intact Media Group: Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, observatornews.ro, spynews.ro, as.ro, catine.ro, antena3.ro, radiozu.ro, zutv.ro, antenastars.ro, tvhappy.ro, retetefeldefel.ro, useit.ro, hellotaste.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

Despre SATI: SATI reprezintă Studiul de Audiența și Trafic Internet, care măsoară audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web.

STB a lansat o aplicație pentru elevii și studenții din Capitală. Cum pot obține abonamentele gratuit pe telefon, pas cu... (P) CV-ul la zi te poate scoate din anonimat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x