Antena Căutare

Halucinant! A făcut LIVE pe FACEBOOK, CU COPILUL pe GENUNCHI, în timp ce conducea! Ce sancțiune riscă șoferul de 25 de ani

Polițiștii din județul Dolj au identificat un șofer care a condus în timp ce avea un copil în brațe și, mai mult de atât, transmitea live, pe Facebook. 

Polițiștii din județul Dolj au identificat un șofer care a condus în timp ce avea un copil în brațe și, mai mult de atât, transmitea live, pe Facebook.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute în spaţiul public, care arată cum un bărbat conduce un autoturism având un copil în braţe, şoferul transmiţând live pe Facebook în acelaşi timp.

În urma investigațiilor, oamenii legii au reușit să-l identifice pe șofer ca fiind un bărbat de 25 de ani, din comuna Lipovu.

Acum, el riscă o amendă cuprinsă între 580 de lei și 725 de lei și patru puncte penalizare, aceasta fiind sancţiunea pentru conducătorii auto care transportă copiii în alte locuri decât cele prevăzute de lege, conform News.

Pliante anti-vaccinare, ce conţin INFORMAŢII FALSE, au umplut căsuţele poştale ale bucureştenilor... ULTIMĂ ORĂ! Doi bărbaţi au murit în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini! Medicii ajunși la f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x