Antena Căutare

HomeZZ.ro vă invită la Târgul Național Imobiliar din perioada 28-30 septembrie!

HomeZZ.ro vă invită vineri, 28 septembrie, ora 10.00 la TNI care se desfășoară la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozanții standului HomeZZ.ro vă așteaptă cu cele mai noi și diversificate oferte de pe piața imobiliară cu locuințe și apartamente de vânzare, inclusiv case de vacanță.

HomeZZ.ro vă invită vineri, 28 septembrie, ora 10.00 la Târgul Național Imobiliar TNI care se desfășoară la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozanții standului HomeZZ.ro vă așteaptă cu cele mai noi și diversificate oferte de pe piața imobiliară cu locuințe și apartamente de vânzare, inclusiv case de vacanță, atât din București cât și din restul țării.

Portofoliul ediției târgului imobiliar din 28-30 septembrie 2018 este variat și cuprinde oferte pentru toate bugetele. TNI cuprinde și soluții financiare oferite de instituții financiar-bancare de renume în vederea obținerii unui credit avantajos.

Persoanele pasionate de peisajele montane sau de briza mării se vor delecta cu multe oferte cu apartamente sau case de vânzare pe care le pot folosi pentru vacanțe, dar și pentru a le valorifica prin închiriere.

“Vizitatorii Târgului Național Imobiliar TNI vor avea astfel parte de foarte multe avantaje: reduceri de prețuri, bonusuri, premii, discounturi, tombole și oferte speciale pe durata celor 3 zile de târg!” declară Cristina Bercea, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

Cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România, cu peste 200.000 de oferte, HomeZZ.ro, vă așteaptă pe 28-30 septembrie, să participați la cel mai mare târg imobiliar, locul ideal unde vă puteți găsi locuința sau casa de vacanță mult visată!

REVOLTĂTOR! Un autocar românesc a EXPLODAT, pe o autostradă din Austria. În loc să ajute, oamenii făceau fotografii... Evaluare Națională clasa 8. Ce schimbări sunt anunțate la probele de examen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x