Antena Căutare

Capricornii s-ar putea îndrăgosti de o persoană cunoscută recent. Horoscopul zilei de duminică, 13 noiembrie

Berbecii nu se simt foarte bine. S-ar putea să se confrunte cu mici probleme de sănătate. O răceală sau o durere de cap îi va supăra astăzi.

Berbecii nu se simt foarte bine. S-ar putea să se confrunte cu mici probleme de sănătate. O răceală sau o durere de cap îi va supăra astăzi.

Taurii sunt cu capul în nori. Ar fi indicat să fie mai atenţi şi să evite călătoriile cu maşina.

Gemenii au fost cam dezorganizaţi, în ultima perioadă. Dar, acum a venit momentul să facă o schimbare în bine la stilul lor de viaţă.

Racii au stat noaptea trecută până târziu, aşa că azi cu greu se vor da jos din pat. Odihna este recomandată!

Relaţia de cuplu a Leilor a avut de suferit în ultima perioada. Însă, duminica aceasta ei vor acorda mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Fecioarele doresc să aducă schimbări locuinţei. Fie că e vorba de o renovare sau chiar să se mute la casa nouă.

Balanţele trebuie să fie mai prudente. Mici accidente ar putea să li se întâmple şi indicat ar fi să sporească atenţia.

Scorpionii vor avea parte de musafiri la care nu se aşteptau. Vizita unor rude sau a unor prieteni apropiaţi îi va lua prin surprindere.

Săgetătorii sunt puşi pe treabă, duminica aceasta. Însă, indicat ar fi să evite activităţile solicitante şi să le programeze pentru o zi lucrătoare.

Capricornii s-ar putea îndrăgosti de o persoană pe care au cunoscut-o recent. Şi nu este exclus să înceapă o noua relaţie.

Vărsătorii sunt în formă maximă şi plini de energie. Vor practica activităţile preferate şi se vor pregăti pentru o săptămână plină.

A răsărit soarele şi pe strada Peştilor. Ei vor lua o decizie importantă. S-ar putea să se căsătorească în viitorul apropiat sau să-şi mărească familia.

Atenție șoferi! Cod galben de vânt și avertizare de ceațăt! Ce județe vor fi afectate... Primul terorist român, aproape liber, după nouă ani de închisoare. Avea legături cu organizațiile islamice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x