Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 7 iulie!

Linistea va caracteriza ziua nativilor Tauri. In schimb, pentru Gemeni se anunta o zi agitata. Andreea Joita ne spune ce ne rezerva astrele pentru celelalte zodii.

Nativilor din zodia Berbec le lipseste spiritul organizatoric. Tocmai de aceea nu vor reusi sa puna la punct tot ceea ce isi vor propune.

Taurii vor prefera intimitatea caminului conjugal. Vor sta departe de agitatie si treburi profesionale.

Cu greu veti tine pasul cu nativii Gemeni, sunt plini de energie si nu vor sta locului o clipa.

Racii vor avea parte de intamplari frumoase in plan familial. Se vor relaxa pe deplin.

Leii sunt irascibili si nu foarte sociabili. Au nevoie de odihna, asa ca cei din jur ar trebui sa le acorde intelegere.

Fecioarele sunt puse pe cearta, astazi. Si din pacate vor isca dispute cu cine nu trebuie, in familie. Pe seara, sa se pregateasca de oaspeti!

Balantele au de luat decizii importante. Indicat ar fi sa se increada suta la suta in propria intuitie si nu vor da gres.

Scorpionii vor fi pusi in situatii delicate in plan familial si vor lasa mult de la ei pentru a avea o duminica linistita.

Pentru Sagetatori se intrevad intalniri importante, de pe urma carora se pot alege, nu doar cu noi prieteni, ci si cu proiecte profitabile.

Capricornii vor avea o zi buna, din punct de vedere social. Astrele sunt favorabile dezvoltarii relatiilor parteneriale.

In viata nativilor Varsatori e multa pace si armonie, astazi. Vor renunta la tot ceea ce ar putea perturba linistea familiala.

Pestii, in schimb, vor vorbi mai mult decat trebuie si este posibil sa fie implicati in discutii care i-ar putea pune intr-o lumina nefavorabila. Seara, insa, se anunta a fi relaxanta.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 6 iulie!... Report istoric la 6/49, pentru extragerea de astazi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x