Antena Căutare

Iarna a facut un ultim "cadou" bucurestenilor. Lapovita la aceasta ora in Capitala

Lapovita si ninsoare la aceasta ora in Bucuresti. Iarna a facut bucurestenilor un ultim cadou la inceput de primava. Meteorologii anunta ca aerul rece continua sa se retraga spre nord-est, iar cel cald va avansa din sud-vest si va determina regimul termic pe suprafete din ce in ce mai mari.

Astazi vremea se raceste usor in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in sudul tarii, unde pe arii restranse, se vor semnala precipitatii mixte, iar noaptea in nord si centru. La munte, in special in Carpatii Meridionali, trecator va ninge.

Vantul va fi moderat, cu intensificari temporare in est si sud-est, iar in zona montana va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime se vor situa intre -8 si 0 grade, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.


Vremea in urmatoarele trei zile:

VINERI
Vremea se va incalzi, indeosebi in vestul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in regiunile estice, unde vor fi conditii de precipitatii predominant sub forma de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse 5 si 15 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 4 grade. Noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica se va mentine la valori comparabile cu cele din ziua precedenta.

SAMBATA
Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 8 grade, mai coborate in depresiuni. In zonele joase, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

DUMINICA
Vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului, va mai creste usor, astfel incat valorile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 18 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade.

Exploziile de la Sighet: Fostul administrator al firmei de gaze, arestat preventiv pentru 29 de zile... Razie de amploare la Ploiesti. Vizata o grupare specializata in furturi din masini si sedii de firme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x