Antena Căutare

Iarna isi intra in drepturi: Astazi, au cazut primele ninsori

Au cazut primele ninsori, spre disperarea soferilor luati pe nepregatite. In Pasul Tihuta, a nins toata ziua. In aceasta saptamana va ninge in aproape toate partile tarii. Numai in partea de sud, precipitatiile vor fi sub forma de ploaie.

La munte se va depune un strat gros de zapada, o veste buna pentru pasionatii de schi. In urmatoarele zile putem sa ne asteptam la temperaturi maxime cuprinse intre -3 si 6 grade Celsius. Ninsorile se vor mai domoli abia de saptamana viitoare, insa nu si frigul. Meteorologii spun sa ne pregatim de temperaturi minime negative in toata tara

Dupa doar 30 de minute de ninsoare, pe drumurile din Iasi se inaltau mici munti de zapada. Din loc in loc, cate o masina parca direct in sant.

Drifturi fara voie si pe strazile Harghitei. Aici, pana si masinile mai puternice au avut nevoie de tractare. Masinile de deszapezire s-au lasat asteptate, in ciuda stratului de zapada de 15 centimetri.

Bucurie mare si la Brasov, pentru cei cativa turisti care si-au prelungit vacanta de 1 decembrie.

Iarna este abia la inceput. Se anunta zile de ninsori serioase. Premierul i-a convocat deja la Guvern, in aceasta, pe membrii comandamentului de iarna.

Invatamant de stat sau privat? Laboranta si paznicul unei liceu din Focsani sunt platiti din banii parintilor... In Romania, sute de copii mor in primul an de viata pentru ca parintii nu-si permit sa cumpere un vaccin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x