Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul directorului SGA Suceava surprins în timp ce se ruga în fața instituției. Motivul pentru care a regizat totul: ”Îi dădea indicații fotografului!”

Fostul director al SGA Suceava, care a fost demis din funcție după ce pe internet au apărut niște imagini în care se ruga pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus, a regizat întreg momentul. 

Răsturnare de situație în cazul directorului SGA Suceava surprins în timp ce se ruga în fața instituției. Motivul pentru care a regizat totul: ”Îi dădea indicații fotografului!”
Răsturnare de situație în cazul directorului SGA Suceava surprins în timp ce se ruga în fața instituției. Motivul pentru care a regizat totul: ”Îi dădea indicații fotografului!”

Daniel Drăgoi, șeful Sistemului de Gospodărie a Apelor Suceava, a fost demis după ce a fost surprins în genunchi, în fața instituției pe care o conduce. Acesta a spus că s-a rugat pentru a scăpa județul de panidemia de coronavirus, însă totul a fost ”o regie ieftină”, potrivit imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, Daniel Drăgoi poate fi observat cum îi dă indicații fotografului și se așază în mai multe poziții diferite pentru „a da bine la cameră”, nicidecum nu ține o rugăciune „ca la carte”.

A fost dat afară, pentru că s-a rugat în genunchi să treacă pandemia de coronavirus: „Am primit hârtia prin fax, că sunt înlocuit. Să se îndure Dumnezeu de Suceava!”

Deși și-a pierdut funcția, acesta a declarat că nu-i pare rău pentru gestul făcut.

Ce spun reprezentanți ai Administraţiei Naţionale „Apele Române”

Reprezentanți ai Administraţiei Naţionale „Apele Române” au comentat gestul lui Daniel Drăgoi și au spus că totul ar fi fost făcut doar pentru a da o conotație religioasă demiterii.

”Având în vedere aceste clarificări care au stat la baza luării acestei decizii, nu excludem varianta ca, intuind probabilitatea înlocuirii sale din funcţie, domnul Daniel Drăgoi să fi făcut gestul de a îngenunchia în faţa instituţiei, tocmai pentru a atrage atenţia asupra sa şi a da o conotaţie religioasă deciziei superiorilor săi, mai ales că, din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reiese fără echivoc, faptul că, aşa-zisa rugăciune a durat exact cât s-au făcut fotografiile apărute în spaţiul public.

Starea de urgență, prelungită cu 30 de zile. Școlile rămân închise! Klaus Iohannis: "Stați acasă, în loc să stați pe un pat de spital!"

Prezenţa presei, în faţa instituţiei, i-a oferit domnului Daniel Drăgoi oportunitatea de a da o altă semnificaţie deciziei de schimbare a sa din funcţie, prin invocarea discriminării întemeiate pe motive religioase”, a transmis Administraţia Naţională „Apele Române”.

Suceava are cele mai multe cazuri de coronavirus din România

6879 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în România de la începutul epidemiei, din care 246 în ultimele 24 de ore. 332 de oameni au murit. Dintre persoanele confirmate cu noul coronavirus, cele mai multe se află la Suceava, și anume 1773. Tot aici, peste 400 de cadre medicale ar fi fost infectate.

Rata criminalității în pandemie: scad infracțiunile, dar se înmulțesc cazurile de violență și abuzuri în familie... Document oficial. Măsuri restrictive în România: Ce cuprinde decretul privind prelungirea stării de urgenţă cu 30 de zil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x