Căutare Live

”Întuneric, un miros greu și o cutie de sare extrafină” Imagini în premieră din interiorul clubului Colectiv, la patru ani de la tragedia care a luat 65 de vieți - Video

Antena 3 este prima televiziune din România care a filmat în interiorul clubului Colectiv, la patru ani de la dezastru. 

Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3, a reușit să intre acolo unde, la 30 octombrie 2015, focul a luat zeci de vieți. Cu ușile larg deschise, clubul Colectiv pare înghețat în timp. Nimic nu s-a schimbat din acea noapte cumplită.

Înăuntru este întuneric. Atmosfera, apăsătoare. Mirosul greu face aerul aproape imposibil de respirat. La bar, acolo unde lucra Alexis, studentă la Jurnalism, nu a mai rămas nimic. Din negreală, o cutie albastră iese în evidență: ”Sare extrafină. Iodată”.

Corespondentul Antena 3 își continuă drumul în baia clubului. Acolo au fost găsite trupurile celor două studente la Cibernetică, Carmen și Diana. Au murit ținându-se de mână.

Imaginile cutremurătoare, în materialul video de mai sus.

CITEȘTE ȘI:

Grupare specializată în evaziune fiscală şi spălare de bani, destructurată în urma unor percheziţii făcute în Argeş şi I... Opt persoane au fost rănite după ce un microbuz a lovit din spate un TIR, în judeţul Vâlcea...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri