Antena Căutare

Adina Apostol, supraviețuitoare a incendiului din Colectiv, destăinuiri tulburătoare! Ce i-a salvat viața. „Au început să plângă instant”

Adina Apostol, o tânără care a supraviețuit incendiului din clubul Colectiv, a făcut destăinuiri tulburătoare, la partu ani de la tragedie, precizând că a avut momente în care a vrut să cedeze.

Adina Apostol a supravieţuit incendiului din clubul Colectiv şi pentru că pe 5 noiembrie 2015, la câteva zile după incendiu, a fost transferată în Belgia.

„Eu la spitalul din Belgia am ajuns în comă, am fost transferată în stare de comă de aici. Am fost transferată după o săptămână de stat în spitalele din România, timp în care m-am infectat, dacă spun corect, cu nouă bacterii", a povestit Adina Apostol, potrivit Mediafax.

Tânăra trecut prin zeci de operaţii, iar în ultimii ani spitalul i-a devenit o a doua casă. Viaţa ei s-a schimbat complet şi pentru totdeauna în seara de 30 octombrie 2015.

„Am avut multe momente, m-am închis în mine şi momente în care am răbufnit şi momente în care mă săturasem de tot, momente în care voiam să cedez, da, au fost tot felul de momente (...) Încerc că nu prea iau contact cu oamenii în general, evit", a povestit Adina Apostol.

Întrebată de ce se ferește de oameni, Adina Apostol a spus că nu se simte bines ă fie luată la tot felul de întrebări.

„Pentru că nu prea mă simt bine să fiu luată la tot felul de întrebări, de fiecare dată aceleaşi întrebări, am obosit cumva de lucrul ăsta, dar am avut de curând două doamne la o benzinărie aproape de casa mea care au început să plângă instant fără să mă întrebe şi după aia m-au întrebat, după ce au început să plângă, dacă sunt de la Colectiv, că li s-a părut lor că m-au văzut undeva, şi nici nu ştiam cum să reacţionez că mi se rupe sufletul şi nu vreau să provoc asemenea sentimente oamenilor din jurul meu. Am încercat de fiecare dată să par puternică, să fiu puternică şi pentru ceilalţi şi să fiu un exemplu în acelaşi timp. Să arăt şi altora care trec prin asta că poţi să ajungi mai departe. Cumva, la un moment dat, o să fac un album cu pozele pe care le-am avut la început şi cum am ajuns după câţiva ani, ca să le prezint şi altor arşi", a povestit ea.

Joi, Libertatea a publicat imagini nemaivăzute cu intervenția de la Colectiv, în urma căruia au murit 65 de oameni, în seara de 30 octombrie 2015 și ulterior. Ultimul, al 65-lea, și-a pus capăt zilelor.

Și-a scos pușca din pod și a început să tragă în vecini! Scene de groază, într-un sat din Teleorman: „Nu am apucat să îl... Uniforme noi pentru angajații Ambulanței. Primăria Capitalei a investit 1,7 milioane de lei. „Noi nu am putut achiziţion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x