Antena Căutare

Imagini sfâșietoare! Tată și fiu morţi, mama în stare gravă la spital, după ce un şofer a izbit frontal mașina în care se aflau

Un grav accident rutier, petrecut duminică la prânz, a distrus o familie din judeţul Bistriţa, aflată în vizită în judeţul Suceava. Nenorocirea a avut loc în jurul orei 12.00, în timp ce Daniel Ciuriuc, un bărbat de 30 de ani din Suceava, aflat la volanul unui microbuz marca Peugeot, care se deplasa după călători la Iaşi, a intrat într-o depăşire pe linie continuă.

Un grav accident rutier, petrecut duminică la prânz, a distrus o familie din judeţul Bistriţa, aflată în vizită în judeţul Suceava. Nenorocirea a avut loc în jurul orei 12.00, în timp ce Daniel Ciuriuc, un bărbat de 30 de ani din Suceava, aflat la volanul unui microbuz marca Peugeot, care se deplasa după călători la Iaşi, a intrat într-o depăşire pe linie continuă, informează Monitorul de Suceava.

Din faţă venea un alt autoturism, o Dacia Logan, şoferul acestuia nemaiputând evita impactul. În urma coliziunii frontale dintre cele două vehicule, autoturismul a fost proiectat în afara drumului, în gardul unei gospodării din apropiere. Cei doi soţi din Bistriţa, de 39 și 34 de ani, aflaţi pe scaunele din faţă ale Daciei Logan, au rămas încarceraţi în autoturism, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni.

„În urma unui accident rutier produs între o autoutilitară şi un autoturism au rezultat patru victime. La sosirea noastră două victime erau încarcerate, şoferul de pe autoturismul Logan şi soţia acestuia, copilul şi şoferul din microbuz fiind scoşi de către participanţii la trafic. Am extras cele două victime, iar şoferul a fost declarat decedat de către un echipaj al ambulanţei sosite la faţa locului. Celelalte victime au fost transportate la spitalul din Suceava, pentru evaluare”, a declarat plutonierul major, Nicuşor Chelaru, şeful dispozitivului de intervenţie la operaţiunea de descarcerare pentru Monitorul de Suceava.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ambulanţei, medicii constatând în primă fază decesul bărbatului de 34 de ani, încarcerat în autoturism. Celelalte victime au fost duse la spital, iar medicii au constatat și moartea băiețelului de nouă ani.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Vezi VIDEO AICI!

Mai multe echipaje de poliţie, între ei fiind şi poliţiştii criminalişti, au făcut cercetări la faţa locului şi au prelevat mai multe probe care privesc mecanismul de producere a accidentului. În urma testării şoferului microbuzului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ şi la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge. Având în vedere că Daniel Ciuriuc, şoferul microbuzului, a efectuat depăşirea fără să se asigure, încălcând marcajul longitudinal continuu şi semnalizarea „Depăşirea interzisă”, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

4 tradiții de Crăciun pe care este obligatoriu să le respectați. Îi veți fermeca pe cei mici... Copilul batjocorit de colegi la școală a primit susținerea celebrităților. Katy Perry, Snoop Dogg și Eva Longoria sunt a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x