Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! La 15 ani, 13 kilograme

Caz impresionant la Bacau. O adolescenta de 15 ani din localitatea Beresti Bistrita a ajuns la spitalul de pediatrie cantarind numai 13 kilograme. Tanara a fost adusa la spital chiar de mama ei care a spus ca fata nu s-a mai atins de mancare de o saptamana. Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz.

„Potrivit primelor informatii, se pare ca adolescenta se afla in „grija" mamei sale, de o saptamana refuza hrana, acesta fiind si motivul pentru care femeia a solicitat serviciul de ambulanta', a declarat Alina Iftode, purtator de cuvant al DGASPC Bacau.

Pana in prezent, starea adolescentei nu a fost sesizata nici de catre autoritatile locale, nici de catre medicul de familie, nici de vreo ruda sau un vecin.

„Activitatile de prevenire a acestei situatii grave, in care, efectiv, viata tinerei a fost pusa in pericol nu au existat, impunandu-se ca in momentul cand problemele de ordin medical vor fi solutionate, adolescenta sa fie ocrotita de catre DGASPC', a declarat Sorin Brasoveanu, directorul general al institutiei.

Pescador turcesc oprit cu impuscaturi in Marea Neagra... Timisoara: Studentii i-au trimis un bilet doar dus catre Franta lui Funeriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x