Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE pentru persoanele sensibile! Un călător ESTE BĂTUT de controlori! Victima nu s-a mai putut ridica de jos!

Un incident absolut revoltător a avut loc într-o gară din judeţul Arad, iar imaginile filmate de un utilizator facebook s-au viralizat rapid. Un individ aflat cel mai probabil sub influenţa alcoolului este dat jos din tren şi bătut, chiar de un controlor!

Imaginile au fost filmate în Gara Milova, aşa cum apare în descrierea utilizatorului care a făcut cunoscută întreaga poveste. Individul este târât din tren de un tânăr, şi aşezat pe peron, iar apoi îi sunt aduse şi bagajele, scrie cancan.ro.Omul încearcă apoi să se urce în vagon, moment în care unul din controlorii de bilete coboară şi îi aplică o corecţie fizică. Mai multe lovituri de picior îi dă şi tânărul care l-a coborât din tren, până ce omul rămâne lat pe peron. La scurt timp după ce imaginile au ajuns în mediul virtual, postarea a fost ştearsă!

Anunț înfiorător făcut de autorități! România e în pericol. Cifrele sunt dezastruoase!... Statul îți dă bani pentru motorină. Ce condiții trebuie să îndeplinești și de ce acte ai nevoie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x