Antena Căutare

Noi detalii, în cazul copilului care a murit după ce a mâncat șaorma. Ce descoperire au făcut anchetatorii

Anchetă în cazul copilului care a murit după ce a mâncat shaorma împreună cu părinţii lui a continua. Au fost audiaţi şi patronii localului.

Anchetă în cazul copilului care a murit după ce a mâncat șaorma împreună cu părinţii lui a continua. Au fost audiaţi şi patronii localului.

Dosarul este acum pe mâna ofiţerilor de la „Omoruri” din Poliţia Capitalei. Primele rezultate ale probelor prelevate de pe alimente sunt negative. În urma controlului, nu au fost descoperite deficienţe atât de grave în local care să conducă la o situaţie de acest gen.

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) Paul Anghel atrage atenţia asupra produselor fast-food şi îi sfătuieşte pe consumatori ca atunci când cumpără din magazinele sau restaurantele specializate astfel de produse să se asigure că vânzătorul este echipat corespunzător, cu halat de protecţie, bonetă şi, mai ales, mănuşi de protecţie curate sau de unică folosinţă.

Detalii cumplite despre copilul mort după ce a mâncat shaorma! Ce s-a întâmplat

De asemenea, îi îndeamnă pe clienţi să verifice eticheta produsului şi ambalajul acestuia şi să compare preţul de la raft cu cel de pe bon, pe care să-l păstreze în cazul în care doresc să reclame calitatea produsului.

"Pentru a achiziţiona produse de tip fast-food care să nu le pună sănătatea sau poate chiar viaţa în pericol, consumatorii trebuie să ţină cont de câteva sfaturi: la cumpărarea produselor din carne/carne tocată să acorde atenţie deosebită la aspectul produsului, să urmărească modul de etichetare, să nu cumpere produse preambalate neetichetate, iar pentru cele comercializate vrac este obligatorie înscrierea, la locul de comercializare, a datei durabilităţii minimale/datei limita de consum şi a ingredientelor alergene”, spune Paul Anghel.

Înscrierile la grădinițe, coșmarul părinților: De ce au avut parte aceștia atunci când au mers să depună cererile... Cum va fi VREMEA de RUSALII. Ia-ți gândul de la minivacanța LA MUNTE: averse, descărcări electrice, grindină și vijelii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x