Antena Căutare

19 decembrie.Vremea rea a creat haos în gările și aeroporturile din România! Întârzieri de peste 450 de minute la trenuri în Gara de Nord

A trecut aproape o săptămână de când trenuile au întârzieri de ore bune, iar călătorii stau înghețați și nemâncați să aștepte remedierea problemei.

Video! Vremea extrem de proastă a luat cu asalt gările din România! Întârzieri de peste 450 de minute în Gara de Nord, dar și în aeroporturi din țară. Ce rute este bine să ecitați în această perioadă:

A trecut aproape o săptămână de când trenuile au întârzieri de ore bune, iar călătorii stau înghețați și nemâncați să aștepte remedierea problemei.
În Gara de Nord, astăzi, trenurile CFR călători au avut întârzieri de sute de minute.
În această dimineață, s-au înregistrat așteptări de peste 450 de minute. Astfel, un tren care trebuia să ajungă în Gara de Nord din Timișoara s-a lăsat așteptat mai mult de 4 ore. Un alt tren de la Brașov a întârziat 35 de minute, iar alte trenuri au întârziat și mai mult.
Călătorii sunt extrem de revoltați pe conducerea CFR, aceștia menționaând că așteptările de ore în șir sunt specifice pentru CFR.
Reprezentanții CFR dau vina pe CFR Infrastructură că nu se ocupă cu toaletarea liniilor ferate, pentru a fi evitate astfel de probleme provocate de vremea rea.
Din păcate, întârzierile nu se opresc la CFR. În aeroporturi se înregistrează întârzieri de aproximativ 30 de minute, timpul suplimentar necesar pentru a curăța pistele.
De exemplu, astăzi de dimineață s-au raportat de asemenea întârzieri pe aeroportul Otopeni, dar și pe alte aeroporturi din țară.

Sursă:Observator.tv

Decizie istorică pentru românii cu datorii la bănci! S-a votat în urmă cu puțin timp... Pilonul II de pensii. Ce schimbări sunt prevăzute de la 1 ianuarie 2019. Noi condiții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x