Antena Căutare

Inca 9,5 de kilometri de autostrada! Primul lot din Timisoara-Lugoj a fost inaugurat

Primul lot al autostrazii Timisoara-Lugos, cu o lungime de 9,5 kilometri, a fost inaugurat, marti dimineata.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anunta participantii la trafic ca din data de 23 octombrie 2012, ora 10.00 vor putea circula pe Tronsonul de autostrada Timisoara - Lugoj, lot 1, km 44+500 - km 54+000.

Lucrarile de constructie pentru tronsonul de autostrada Timisoara - Lugoj au fost executate de Asocierea SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL - Carena SpA Impresa di Construzioni.

Valoarea contractului este de 210 milioane de lei, fara TVA, iar proiectul face parte din programul finantat din fonduri comunitare POS-T, Fonduri de Coeziune – 85% si 15% de la bugetul de stat.

Autostrada Timisoara-Lugoj are o lungime de peste 32 de kilometri, continua autostrada Arad-Timisoara si cuprinde doua loturi - varianta ocolitoare Timisoara - 9,5 kilometri si Timisoara-Lugoj - 25,6 kilometri.

Tronsonul de autostrada inaugurat astazi incepe de la Nord de localitatea Giarmata, la circa un kilometru de aceasta si se orienteaza catre Sud-Est, ocolind Giarmata prin Est, dupa care traseul merge pe la Nord de DN 6 si se termina la Nord de kilometrul 54+000, unde se asigura schimbul de trafic cu DN6.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Un primar din Maramures ofera 10.000 de euro celor care dau informatii despre traficantii de droguri... Procesiunile de Sf. Dumitru restrictioneaza traficul din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x